З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

У перший літній день в Україні, як і в всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства.Хай небо буде чистим, без хмаринок.

Хай сонечко лоскоче до нестями!

Нехай здоровими зростають дітиІ

Хай щасливі будуть мами!

З Днем захисту дітей, із вашим святом!

У переддень свята, у відрементованому та сучасно облаштованому укритті в Миколаївському ліцеї №55 пройшли майстер- класи до Дня захисту дітей, які підготували вчителі початкових класів, а саме: 1-В кл. — Миронова А.О., 2-А кл. — Лактіонова Т.С., 2-В кл. — Босенко Ю.В., 3-Б кл. — Коваленко О.В., 3-В кл. — Федоренко А.І., 3-Г кл. — Новотарська Л.В., 4-В кл. — Мовчан О.В., 4-Г кл. — Овсяннікова С.В. та старших класів — Лисогор А.В.

Атмосфера була надзвичайна: діти змогли зустрітися наживо з однокласниками, вчителями з такий тривалий термін, поділитися своїми емоціями, поспілкуввтися, а також навчитися новим умінням.