КРИМ — ЦЕ УКРАЇНА!

Сьогодні у Миколаївському ліцеї №55 відзначили важливу подію — 10-річчя спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Цей день нагадує нам про непохитність духу і готовність захищати свою свободу та незалежність. Протягом десяти років український народ виявив велику силу та мужність у боротьбі з окупацією, показавши світові свою відданість ідеалам демократії та прав людини. Наша солідарність та віра в перемогу над агресором не знають меж!

З метою відзначення річниці цієї події у нашому закладі було проведено ряд заходів.

Ранкова зустріч « День, що змінив життя українців» у 2-В класі (кл. керівник Босенко Ю.В.) У 4-Б класі (кл.керівник Скіба О.С.) та 4-Г класі (кл.керівник Овсяннікова С.В.) проведено класну годину «День початку кримського супротиву». 5-Б клас (кл.керівник Зайцева М. Ю.) «Крим — Україна».6-В клас (кл.керівник Мартенс І.М.) та 9-В клас (кл. керівник Горбатенко С.Ф.), 7-А кл. ( Гуляєва о.С.) — «Вистояли-переможемо». 8-Г клас (кл.керівник Циганова С.Г.) «Спротив триває. Крим це Україна». Класна година на тему: «Спротив триває»: 5-Г клас (кл.керівник Левчик Н.В.), 9-А клас (кл.керівник Зутікова О.А.), 9-Б клас (кл.кер. Єсипенко О.В.), 10-А клас (кл.керівник Сидоренко Г.В.), 11- Б клас (кл.керівник Плешивцева Л. М.).

Ліцеїсти разом оформили спільну віртуальну Jam дошку на тему: « Мій Крим» https://uk.padlet.com/lifincevasvetlana667/padlet-cjp3bet3ular3dut

Хочемо висловити подяку всім, хто вносить свій внесок у підтримку кримських татар, українців та всіх, хто стоїть на захисті територіальної цілісності нашої держави. Нехай наша мрія про вільну та єдину Україну стане реальністю, а спогади про окупацію згуртують нас ще більше. Слава Україні! #СпротивКриму #СпротивСевастополя #ЗахистимоУкраїну #10РоківБоротьби

https://uk.padlet.com/lifincevasvetlana667/padlet-cjp3bet3ular3dut