МОБІЛЬНИЙ УРОК БЕЗПЕКИ

24 січня у освітньому середовищі Миколаївського ліцею 55 Миколаївської міської ради розгорнув свою освітньо- практичну діяльність Мобільний осередок безпеки.
Сьогодення, на жаль, висуває свої вимоги до роботи з дітьми: їх потрібно сьогодні вчити в першу чергу тому, як себе убезпечити, захистити та надати елементарну допомогу.
Воєнний час не робить скидку на вік, тому такі заняття, які проводить пересувний осередок безпеки, є необхідними для всіх вікових категорій. Наразі до заняття були залучені учні 4-х класів ліцею, з якими зустрілися співробітники ДСНС та представники ювенальної поліції. Урок проходив у спецмашині, обладнаній як мобільний клас.
Заняття було цікавим, пізнавальним, наповненим  наочним матеріалом, можливостями для інтерактивної роботи. Діти дізналися, як виглядають вибухонебезпечні предмети, де вони можуть бути приховані, які знаки попереджають про них, а також які правила безпечної поведінки потрібно знати та дотримуватися, якщо помітили вибухонебезпечні предмети.
Крім того повторили правила дорожнього руху та багато іншої інформації, корисної для дітей щодо убезпечення себе в різних нестандартних ситуаціях.

Дякуємо представникам екстренних служб за цікавий та корисний урок безпеки, який був не лише пізнавальним, але й цікавим для дітей.