ПЕРШИЙ УРОК У МЛ 55

1 вересня традиційно у навчальних закладах України проходять перші уроки, на яких учні і вчителі мають змогу поспілкуватися після довготривалих канікул, поділитися новинами, емоціями, поговорити про те, що бентежить або радує, про рідний край, родину, те, що завжди з тобою в душі та серці.

Так у МЛ 55 у кожному колективі пройшли тематичні перші уроки, майстер-класи, екскурсії тощо.

Учні 10-Б з кл.кер Дьміною О.В. відвідали Миколаївський обласний краєзнавчий музей, де проходить виставки «Краса Бузького Гарду». На ній представлені роботи відомого фотохудожника та бійця ССО Дениса Кривого, який загинув восени під Бахмутом.

У 7-А класі (кл.кер. Гуляєва О.С.) проведено урок-гру, де пригадали/дізналися цікаві факти про Україну та українське, виготовили поробку «Голуб миру» з вірою у найскорішу Перемогу.

Кліп-символ вдячності усім, хто щодня своєю працею і мужністю наближає перемогу України💙💛 підготували учні 10-В ( кл.кер. Лисогор А.В.) та 11-Г ( кл.кер. Ганжа Н.М.) класів. Учні 3-А з кл.кер.Кононець Юлією Валеріївною розгадували ребуси, створювали анаграми, розгадували кросворди.

У 3-Г класі ( кл.кер. Новотарська Н.В.) учні виконували завдання Мавки та Лукаша: відгадували загадки, анаграми, кросворд. Пригадали символи України. Ознайомилися з вправами для збереження ментального здоров'я: «Задмухай факел», «Метелик», відпочивали разом з псом Патроном. Завершили урок побажаннями нашій рідній Україні.

Учні 8-А класу разом із класним керівником Борсукевич Ю.В. провели Перший урок за темою «Шлях до перемоги». Подивились привітання з початком навчального року від ліцею 55, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та провели відео квест, пригадуючи історію, літературу України.

Учні 6-А класу ( кл.кер. Арюпіна С.В.) підготували відеопривітання, адже люблять, поважають і цінують вчителів! https://youtu.be/0a_fJQSd6VM