ПИШАЄМОСЬ НАШИМИ ВИПУСКНИКАМИ!

🔔🔔🔔Навчальний рік 2022/2023 фінішував, а разом з ним завершили свій «забіг» тривалістю в 11 років наші випускники. На їх долю випали неприємні ковідні роки, а найстрашніше — воєнні, які змусили дітей різко подорослішати, самоорганізуватися, розставити пріоритети і самомотивуватися для подальшого навчання і завершення ліцею. Такі виклики долі більшості випускників МЛ 55 вдалося прийняти з честю і гідно вийти із незалежних від них обставин.

МЛ 55 щорічно випускає медалістів — кращих учнів нашого закладу. Цей рік не став винятком: ми пишаємося тим, що попри всі перешкоди наші учні довели, що вони розумні, стійкі, наполегливі, вперті, найкращі!

Ми пишаємося нашими золотими медалістами 🥇🥇 Гусенком Владиславом ( 11-А кл. ) та Кухтою Яною ( 11-Б кл. ) 🎉🎉🎉 А також володарями срібних медалей 🥈🥈🥈 Карамавровим Кирилом ( 11-А кл. ), Колісник Яною ( 11-А кл. ) та Руденко Єлизаветою ( 11-А кл. ).

Вітаємо наших випускників і віримо, що доля буде до них лагідною.

Дякуємо вчительському колективу, який навчав, наставляв, мотивував учнів, вклав у них не тільки знання, але й часточку своєї душі.

Дякуємо батькам, які завжди були підтримкою та опорою для своїх дітей, а також надійними помічниками вчителів.

Вітаємо! Пишаємось! У добру путь!💙💛