СВЯТО НАБЛИЖАЄМО — ЗСУ ДОПОМАГАЄМО!

Новорічні ялинкові прикраси – головний атрибут оздоблення святкової красуні-ялинки. Сьогодні немає жодних труднощів з їх придбанням – магазини приваблюють різнобарв’ям іграшок. Та хіба можна порівняти їх із розписаними власноруч оригінальними кульками? Напередодні різдвяних свят 10-Б клас з класним керівником Оленою Володимирівною Дьоміною та першою своєю вчителькою Тетяною Степанівною Лактіоновою створили чарівну красу власноруч.Розмалювали ялинкові кульки яскравими та неповторними візерунками. Діти були вражені своїми роботами, адже кожен малюнок та композиція по своєму особливі та неповторні.

Час для дітей минув зовсім непомітно.Можна подарувати такі іграшки на свято близькій людині, колегам, родичам або прикрасити ними власну оселю, створивши чарівну новорічну атмосферу.

Неймовірний майстер-клас з розпису новорічної іграшки – це приємний та корисний відпочинок. Для діточок розпис ялинкової прикраси став кращим початком святкової казки, а дорослим він допоможе поринути у дитинство.Півтори години майстер-класу – це подорож у власний внутрішній світ. Недаремно за для того, щоб повернути душевну рівновагу, психологи радять малювати як дітям, так і дорослим. Не виключено, що окрім внутрішньої гармонії, різдвяного настрою та новорічної прикраси ви отримаєте нове хобі та розкриєте в собі прихований талант.Розпис новорічних іграшок – найпопулярніший творчий майстер-клас. Тільки уявіть, скільки тепла буде випромінювати святкова ялинка у Вашій оселі, якщо її прикрасити власноруч розписаними іграшками!Потрібно лише бажання!

Корисний майстер клас для дітей — допомога нашим захисникам!