Вітаємо юних шахістів!

Як сказав Тигран Петросян:"Шахматы — это по форме игра, по содержанию — искусство, а по трудности овладения игрой — наука", а Блез Паскаль був лаконічніший, але не менш влучніший у характеристиці цієї гри:"Шахматы — это гимнастика для мозгов".

Саме такою гімнастикою для мізків займалися учасники змагань з шахів серед учнів загальноосвітніх закладів Заводського району.

Команда Миколаївської гімназії № 4 посіла почесне ІІІ місце. Гімназію представили:
1. Лопасов Владислав – 11Б;
2. Григор’єв Роман – 7А;
3. Сидоренко Діана – 9А.

Вітаємо переможців!!!!

 

Оприлюднено в news

Вітаємо учасників проекту «Пазли історії»

21.11.2019 року відбувся концерт та нагородження учасників-переможців фестивалю історико-пізнавальних проектів «Пазли історії». Учениці 11-А класу Ревега Вікторія та Підвишинська Валерія нагороджені дипломом лауреата в номінації «Відеопроект» за проект: «Яхт-клуб запалює вогні».

Оприлюднено в news

Міс 7 клас

20 листопада відбулася КТС «Міс 7 клас». Представниками від класу стали Тунч Хелін та Паніна Мар'яна від 7-А класу, Ходос Валерія та Матушко Мілена від 7-Б класу, Ступко Ніколь та Авраменко Тетяна від 7-В класу. Дівчата продемонстрували свою вроду, красу, знання та кмітливість. Брали участь у різноманітних конкурсах, представили сукні та елементи одягу в стилі Art-tresh. Учні класів підтримали учасниць підготувавши представлення, номер від колективу.

Оприлюднено в news

Вітаємо переможців олімпіад!

ІІ етапу ХХ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка: 

Герман Тетяну (6-А клас) -І місце

Галицьку Олену (9-Б клас) — І місце

Шмагло Євгенію ( 11-Б клас) — ІІ місце

ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики

Мелащенко Ксенію ( 6-А клас) — ІІ місце

Камінську Марію ( 7-А клас) — ІІІ місце

Тараненка Андрія  (9-Б клас) — ІІІ місце

Дудчика Іллю (10-А клас) — ІІ місце

ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії

Тараненка Андрія  (9-Б клас) — І місце

 

 

Оприлюднено в news

Екскурсія на Південноукраїнську АЕС

14 листопада учні 9-Б та 9-В класів  разом із класними керівниками Богаченко Н.М. та Ганжою Н.М. відвідали Південноукраїнську АЕС. Їм була надана можливість познайомитися із роботою АЕС при умовах НС. Також учні дізналися про Бузький Гард та легенду про гору Пугач. Цікавою була розповідь про роботу АЕС із використанням макетів.

Оприлюднено в news

Вітаємо Циганову Світлану Геннадіївну!

Вся гімназійна родина щиро вітає Циганову Світлану Геннадіївну із здобуттям ІІ місця у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року»  в номінації «Історія». Світлана Геннадіївна із мінімальним відривом від від переможця здобула ІІ місце.

Оприлюднено в news

Людина починається з добра!

У календарі свят, які відзначаються на планеті Земля, є День доброти, який святкується 13 листопада. У Миколаївській гімназії 4 також не обійшли цей день своєю увагою. Учні 8-В класу під керівництвом кл. керівника Гуляєвої О.С.провели годину спілкування для 8х класів на тему «Людина починається з добра!»

Атмосферу заходу створювали прегляд відомого з дитинства мультфільму про добро, танець «метелика» ,що символізував думку про те, що добро завжди перемагає, тематичні поетичні рядки. Також у заході активними діячами були і учні з паралельних класів, яким було запропоновано взяти участь у іграх, пов'язаних із темою години спілкування.

 

 

 

 

 

 

Оприлюднено в news

Єдиний національний урок «Безпечна країна» в рамках тижня безпеки дорожнього руху

15 листопада гімназисти долучились до проведення єдиного національного уроку « Безпечна країна» в рамках тижня безпеки дорожнього руху.

Оприлюднено в news