«Модель ООН — 2020». День 2-й

Пройшов 2-й день конференції. Делегати продовжили роботу в комітетах, формували та пропонували власні пропозиції до резолюції ООН. Учні МГ 4 відзначені сертифікатами за плідну роботу.

На конференції для представників нашого закладу був дуже хвилюючий і знаковий момент: Самойленка Івана під час вручення сертифікатів особисто відзначила Валентина Нідзельська (1-й заст.дир.Київського ліцею бізнесу, керівник Міжнародної програми «Модель ООН») за суттєві доповнення до резолюції.

Пишаємося нашими учнями, бажаємо подальшої плідної роботи та розвитку свого потенціалу.

Також висловлюємо слова подяки вчителю історії Цигановій С. Г., яка опікувалася підготовкою команди гімназії.

 

 

Оприлюднено в news

Вітаємо переможців І етапу Міжнародного конкурсу «Write On! Ukraine 2020 Creative Writing» Паламар Софію(6-В), Камінську Марію(7 -А), Карамарова Кирила(8-В), Галицьку Олену (9-Б),Завацького Ілларіона(10-А). Волонтери Корпусу Миру Sarah Winter і Joshua Wentz нагородили переможців міжнародними сертифікатами та подякували учням Миколаївської гімназіії 4 за творчість і нестандартне мислення.
Наступного тижня переможці будуть нагороджені цінними призами.

Дякуємо вчителям англійської мови Плешивцевій Л. М., Богаченко Н. М., Чишко О. І. за сумлінну роботу з учнями.

Оприлюднено в news

«Модель ООН-2020». День 1-й

28-29 лютого відбулася  ХІ Регіональна Київська та І Миколаївська конференція старшокласників «Модель ООН-2020», в якій брали участь учні 9-б кл. Миколаївської гімназії N4: Тараненко Андрій,Самойленко Іван, Клімова Діана,Мандра Тимофій, Міщенко Даніїл. «Модель ООН» -міжнародна освітня програма, в ході якої імітуються засідання різних органів системи ООН.Учні мали змогу відчути себе дипломатами (будучи представниками Королівства Норвегії), сформувати навички комунікації, відчувати себе відповідальними за вирішення проблем у світі. Відкриття конференції відбулось у Миколаївській міській раді, де посли країн виголошували вступні промови, роботу було продовжено у Миколаївській ЗОШ # 1 ім.О.Ольжича, де відбувалося виголошення промов та затвердження резолюції.Це унікальні можливості для молодих людей,які прагнуть зробити цей світ кращим.

 

Оприлюднено в news

Дякуємо за допомогу!

У МГ 4 сьогодні відбулася зустріч гімназистів з депутатом міської ради Зоткіним Павлом Сергійовичем, випускником нашого навчального закладу, який не вперше завітав у стіни рідної школи і знову з подарунками. Павло Сергійович виділив кошти на придбання обладнання для кабінету фізики, за що ми йому дуже вдячні, адже фізика — одна з наук, яку потрібно вивчати через досліди та експерименти.

Оприлюднено в news

Навчаємося протягом життя!

Навчаємось пртягом життя!
27 лютого вчителі Миколаївської гімназії 4 ( Плешивцева Л.М., Богаченко Н.М., Єсипенко О.В., Чишко О.І. та Олійник Р .М. ) відвідали методичний тренінг
« Teacher Training Day» від Dinternal Education. Його проводили фахівці з Великої Британії та України: Наталя Михненко та Грем Джонс). Присутні мали змогу ознайомитися з нестандартними ідеями навчання англійської мови у сучасній українській школі, відвідали виставку сучасної навчальної літератури видавництва Pearson. Крім того, вчителі мали змогу виконати різноманітні цікаві завдання, удосконалити свої професійні навички.

Оприлюднено в news

Вітаємо «EkoLife»!

Вітаємо з почесним ІІІ місцем у міському конкурсі екологічних пригад представників МГ 4 — «EkoLife». Наші дівчата продемонстрували свій артистизм, творчість, обізнаність у проблемах екології.

До складу команди нашого закладу входять Захаревич Д. ( 6в кл ), Валяренко К.  ( 9а кл ), Мельніченко О. ( 10б кл ), Довгань Т. ( 10а кл ), Хабарова Д. ( 11б кл),  Шведова А. ( 11б кл ). Керівник еко-бригади — Віштал Я. С., яка опікується підготовкою учнів, організовує та надихає.

Бажаємо нових перемог!

 

Оприлюднено в news

Еко-патруль

Проблеми екології на сьогоднішній день надто болючі та актуальні. Не стоять осторонь екологічних питань і представники учнівської молоді, яким у майбутньому вирішувати ці проблеми та жити на нашій планеті.

Саме питанням екології було присвячено зустріч представників еко-патрулів навчальних закладів міста з К. Ренчковською та Ю. Мархель, що є координаторами всесвітнього молодіжного руху «SchoolRecycling» , а також за участі представника постачальника послуг вивезення твердих побутових відходів. МГ 4 га цій зустрічі представляли учасники еко-патруля Місюра Анна(11 б кл.) та Брезгунова Анастасія ( 10 а кл.)

 

Оприлюднено в news

Дружба, друзі, знайомі

21 лютого в 5-А класі ( кл.керівник Зутікова О. А. )пройшла відкрита година спілкування «Поговоримо про дружбу», де учні розмірковували про дружні стосунки, виробляли в собі якості, що сприяють дружбі. Шляхом створення психологічних ситуацій вибору прийшли до розуміння важливості взаємодопомоги один одному і створенню дружнього колективу, необхідності прагнути бути товариськими, турботливими та чуйними людьми.
Недарма кажуть: «Дерево міцне корінням, а людина – друзями».

 

 

Оприлюднено в news

Турнір зі стрільби

22.02.2020 ГО ,,Миколаївська мiська Асоцiацiя ветеранiв Афганiстану та АТО" в тирi ,,Динамо" провела Турнір зi стрiльби з малокалiберноi гвинтiвки (вогнепальна, нарiзна зброя) на вшанування ветеранiв бойових дiй на територii iнших держав.

У заходi активну участь взяла команда гiмназii, до складу якої увійшли учні:  Ткачук Євгенiй, Лопасов Влад, Iщенко Нiкита, Слюсаренко Настя, Лященко Єва, Лiсiна Карина, Леонов Марк, Любар Дмитро, Козулько Андрiй, Мiсюра Анна, Захаренко Єлизавета.

В особистому залiку Захаренко Лiза посiла ІІ мiсце та виконала норматив lll — го спортивного разряду. Вітаємо!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Оприлюднено в news

Герої не вмирають! День пам'яті Героїв Небесної Сотні


Сьогодні в Україні вшановується пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Цей день відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Саме в ці дні, шість років тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану. Наступного дня, 21 лютого 2014 року, офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Цього ж дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали «Небесною сотнею», а під час прощання з загиблими лунала жалобна пісня «Плине кача...», яка стала українським народним реквіємом.

Не оминули увагою цей день і у МГ 4, де у кожному класі 20 лютого було проведено тематичні години спілкування.

Оприлюднено в news