Вітаємо переможців І етапу Міжнародного конкурсу «Write On! Ukraine 2020 Creative Writing» Паламар Софію(6-В), Камінську Марію(7 -А), Карамарова Кирила(8-В), Галицьку Олену (9-Б),Завацького Ілларіона(10-А). Волонтери Корпусу Миру Sarah Winter і Joshua Wentz нагородили переможців міжнародними сертифікатами та подякували учням Миколаївської гімназіії 4 за творчість і нестандартне мислення.
Наступного тижня переможці будуть нагороджені цінними призами.

Дякуємо вчителям англійської мови Плешивцевій Л. М., Богаченко Н. М., Чишко О. І. за сумлінну роботу з учнями.

Оприлюднено в news

«Модель ООН-2020». День 1-й

28-29 лютого відбулася  ХІ Регіональна Київська та І Миколаївська конференція старшокласників «Модель ООН-2020», в якій брали участь учні 9-б кл. Миколаївської гімназії N4: Тараненко Андрій,Самойленко Іван, Клімова Діана,Мандра Тимофій, Міщенко Даніїл. «Модель ООН» -міжнародна освітня програма, в ході якої імітуються засідання різних органів системи ООН.Учні мали змогу відчути себе дипломатами (будучи представниками Королівства Норвегії), сформувати навички комунікації, відчувати себе відповідальними за вирішення проблем у світі. Відкриття конференції відбулось у Миколаївській міській раді, де посли країн виголошували вступні промови, роботу було продовжено у Миколаївській ЗОШ # 1 ім.О.Ольжича, де відбувалося виголошення промов та затвердження резолюції.Це унікальні можливості для молодих людей,які прагнуть зробити цей світ кращим.

 

Оприлюднено в news

Дякуємо за допомогу!

У МГ 4 сьогодні відбулася зустріч гімназистів з депутатом міської ради Зоткіним Павлом Сергійовичем, випускником нашого навчального закладу, який не вперше завітав у стіни рідної школи і знову з подарунками. Павло Сергійович виділив кошти на придбання обладнання для кабінету фізики, за що ми йому дуже вдячні, адже фізика — одна з наук, яку потрібно вивчати через досліди та експерименти.

Оприлюднено в news

Навчаємося протягом життя!

Навчаємось пртягом життя!
27 лютого вчителі Миколаївської гімназії 4 ( Плешивцева Л.М., Богаченко Н.М., Єсипенко О.В., Чишко О.І. та Олійник Р .М. ) відвідали методичний тренінг
« Teacher Training Day» від Dinternal Education. Його проводили фахівці з Великої Британії та України: Наталя Михненко та Грем Джонс). Присутні мали змогу ознайомитися з нестандартними ідеями навчання англійської мови у сучасній українській школі, відвідали виставку сучасної навчальної літератури видавництва Pearson. Крім того, вчителі мали змогу виконати різноманітні цікаві завдання, удосконалити свої професійні навички.

Оприлюднено в news