8в святкує граючи

Напередодні свята 8 Березня учні 8в класу ( кл.керівник Гуляєва О.С. ) цікаво і корисно провели час, присвятивши його колективній грі «Мафія», яка захоплює вже не перше покоління підлітків.

Учні у грі продемонстрували і логічне мислення, і вміння аналізувати, робити висновки та переконувати.

Що наше життя? Гра! Граючи — вчимося жити.

 

Оприлюднено в news

Свято для дівчат 5б

6 березня хлопці 5б класу ( кл.керівник Єсипенко О. В. ) привітали дівчат, підготувавши нестандартний позакласний захід, де відчули себе стилістами і візажистами. У колективі панувала дружня атмосфера, що сприяє згуртуванню учнів.

Продовжити читання

Оприлюднено в news

Зі святом!

Традиційно приємними та емоційно насиченими є святкові та передсвяткові ранкові зустрічі у МГ 4. Ось і сьогодні всіх у гімназії зустрічав наш оркестр чудовим виконанням музичних композицій, а крім того вчителі отримали чудову вітальну листівку, власноруч зроблену учнями, яка не тільки підняла настрій, але й зробила сьогоднішній ранок трохи солодшим.

А як Вас зустріли на роботі у передсвятковий день?

Дякуємо за організацію сьогоднішньої ранкової зустрічі учнів чергового 7в класу і кл.керівника Чишко О. І.

Зі святом!

 

 

Оприлюднено в news

Квіти для мами своїми руками!

Ні для кого не секрет, що найкращий подарунок — зроблений своїми руками. Саме такі подарунки-квіти, виготовлені власноруч, подарують своїм мамам учні 5-г класу, які навчилися їх виготовляти, відвідавши майстер-клас у дитячій бібліотеці 6.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=519072848751896&id=100019475556720

Оприлюднено в news