День Землі (частина 4)

З метою виховання небайдужого ставлення до проблем охорони навколишнього природного середовища класні керівники 5-6 класів організували віртуальну виставку “Природа і людина”

https://padlet.com/pleshivtsevaliudmila/1t1cr90yorjy

Ще не пізно все змінити, привернути увагу до проблем людства та Землі. В цей День в різних країнах лунає Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

 

Оприлюднено в news

День Землі (частина 2)

Щоб  розвинути у дітей творчі здібності, збагатити їхні знання про екологію, формувати громадянську позицію щодо захисту довкілля, любові до рідного краю вчителі географії Грицюк О.М. та біології Гросул І. створили цікаві інтерактивні завдання.

Перевір себе:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6iKRACLi6csH5-U3pyMPHPjfyuWuGbB9wbtUEaqT33fQUag/viewform

 

Оприлюднено в news

День Землі (частина 1)

22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Класні керівники 5 класів Єсипенко О.В. і Римар І.А. підготували чудову презентацію для учнів гімназії, щоб нагадати всім наскільки важливо жити в гармонії з природою і поділилися досвідом своїх вихованців, які дбають про навколишнє середовище.

 

Оприлюднено в news