Увага! Фотоконкурс!

Фотоконкурс!!!
ГО «Миколаївська обласна асоціація ветеранів Афганістану та АТО» проводить фотоконкурс «Дякую тобі моя , рідна мати».
Участь у фотоконкурсі може взяти кожен учень, хто захоплюється
фотографією та бажає підготувати фотороботу відповідно до тематичної
спрямованості фотоконкурсу, вимог до виготовлення та оформлення робіт.
Учасник може подати на Фотоконкурс не більше трьох авторських робіт. Фотографії надсилаються на адресу [email protected]
Роздільна здатність (якість) знімка має файл JPEG, бути не менше 300
пікселів/дюйм. Назви файлів повинні містити прізвище автора та назву
фотографії.
У відісланих листах має бути обов’язкова позначка: На фотоконкурс
«Дякую тобі моя , рідна мати ».
Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися
не будуть.
Найкращі фотографії, які оберуться експертною радою —
використаються для створення календаря. Крім того, три найкращі роботи,
обрані експертною радою, отримають подарунки.
Фотографії можна надсилати з 01 жовтня по 01 грудня 2020 року.
Зверніть увагу, що організатори залишають за собою право використовувати фотографії, надіслані на фотоконкурс, у проведенні подальших виставок, підготовці та
виданні інформаційних матеріалів, публікацій, соціальній рекламі тощо.

Оприлюднено в news

Конкурс!

Конкурс!!!
Громадської організації «Миколаївська міська Асоціація інвалідів, ветеранів Афганістану та АТО» проводить конкурс малюнків «Війна очима малюків».
До участі в конкурсі запрошуються учні та учнівські колективи закладів освіти від 7 до 17 років. До творчих робіт необхідно додати заявку в електронному
вигляді на електронну адресу [email protected] , та
окремим файлом етикетку .
Роботи мають надсилатися до 15 грудня 2020 року з коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, вік, ЗОШ та телефон.

Оприлюднено в news

Увага! Конкурси!

КОНКУРС!
З нагоди 29 річниці підтвердження Акту про державну Незалежність України з 1 по 30 листопада 2020 року фонд «Дітям України» буде приймати відео заявки на XXIV-й обласний конкурс української патріотичної пісні “Червона калина».
Усі бажаючі можуть відправляти відео виступів на електронну адресу: [email protected] для перегляду журі до 30 листопада. Ваші відео будуть доступні для перегляду на youtube Дітям України Патріотичні конкурси.
За додатковою інформацією звертайтеся до заступника з виховної роботи Шевченко О. В. або педагога-організатора Віштал Я. С.

 

 

Оприлюднено в news

Увага! Конкурси!

Шановні гімназисти! Запршуємо вас взяти участь у щорічних конкурсах «Новорічна композиція» та «Український сувенір». На Конкурс подаються роботи виконані в довільній формі за напрямком новорічна флористика, які відповідають таким номінаціям:
«Стилізована ялинка»;
«Новорічний букет»;
«Новорічна композиція»;
«Новорічний вінок»;
«Сюжетна композиція»;
«Новорічна картина або колаж»;
«Новорічна форм-робота».
Всім бажаючим долучитися до конкурсів потрібно принести поробки на 10 листопада педагогу-організатору Віштал Я. С. (0977549292).

Оприлюднено в news

Вітаємо юну телеведучу!

Вітаємо Журавель Дар'ю,ученицю 8-Б класу МГ4,з дебютом у якості телеведучої!
Протягом вересня-жовтня вихованців гуртка ,,Школа журналістики" БДЮТ Заводського району м. Миколаєва (керівник Василенко І.А.) та ,,Зразкового художнього колективу,, гуртка ,,Школа журналістики,, обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради ( керівники Василенко І.А., Панченко В.І.) очікували приємні події та сюрпризи. Перший сюрприз вони отримали від організаторів улюбленого Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики ,,Прес-весна на Дніпрових схилах,,, який дистанційно відбувався з 15 по 18 травня у Києві. Обидва колективи отримали чудові подарунки та Дипломи за ІІ та ІІІ місця у номінації ,,Газета,,. Отримали подарунки... й одразу вихованці БДЮТ Заводського району відправилися на новий конкурс, вже до Славутича, в якому проходив 27-й Міжнародний онлайн фестиваль молодіжної демократії, телебачення, преси та творчості ,,Золота осінь Славутича,,. Тема конкурсу — ,,Бачу світ щасливим,,. Саме за цією темою вихованці гуртка підготували випуск газети БДЮТ ,,Творчий Експрес,,.Професійне журі оцінило роботу гуртка та було отримано Диплом за ІІ місце в номінації ,,Друковані ЗМІ,,
А на початку жовтня здійснилася мрія — юнкори ОБХТ відкрили на ютубі власний канал, де розповідають про життя обласного Будинку художньої творчості. Пілотний випуск викликав багато емоцій та коментарів.Приємного переляду!

Міністерство інформації 8-Б кл.

Оприлюднено в news

Місячник бібліотеки у МГ 4

Пірнаю я у море книг,
І насолоду з цього маю,
Бібліотека — мій бальзам,
Який я розумом сприймаю.
Бібліотека — світ знання,
Тож люди йдуть щодня до неї.
В ній і почуття,
Поради є і є ідеї.
Абонемент, читальний зал –
Книжковий храм і центр культури.
Тут затамуєш навіть дух,
Якщо ти ніжної натури.
Цей дух незримо окриля,
Підносить нас до неба,
А як зануришся в книжки,
Нічого кращого й не треба.
  Бібліотека — надзвичайне місце у МГ4, де панує аура знань та захоплюючих пригод, яку створюють наші чудові бібліотекарі Шукаєва Л. О. та Порожня Г. П.  Людмила Олександрівна (бібліотекар МГ4), будучи сама залюблена у книги і все, що з ними пов'язано, намагається прищепити це і гімназистам, донести до них, що книгу не в змозі замінити інтернет, хоча б у площині емоцій, які ми отримуємо, беручи до рук книгу, гортаючи її сторінки.
  Для того, щоб зацікавити учнів, повернути їх обличчям до книги, бібліотекар постійно спілкується з ними, проводить захоплюючі та пізнавальні вікторини, флешмоби, круглі столи, тематичні бесіди.
  Отже, щоб привернути увагу до бібліотеки, до книги, у МГ 4 у жовтні, місяці, коли бібліотекарі відзначають своє професійне свято, було проведено місячник бібліотеки, де можна було зустрітися з бібліотекою, бібліотекарем, книгою, отримати нові знання та емоції.
  Учні із задоволенням долучилися до тематичного місячника і взяли участь у запропонованих заходах.
Гурток «Юний кореспондент»( кер. Гуляєва О. С.)
Оприлюднено в news

Майстер пензля та олівця

Щотижнева виставка дитячих творчих робіт у МГ 4 пропонує на цьому тижні знайомство з молодим, але перспективним майстром пензля і олівця Адаменком Олексардром, учнем 7-А класу. Роботи Сашка вражають своєю ,,недитячістю,, та захоплюють манерою виконання. Олександр не обмежує себе у засобах передачі почуттів, емоцій, використовучи як фарби, так і графіку.

Успіхів тобі, Сашко, і подальших творчих злетів!

Гурток «Юний кореспондент» ( кер. Гуляєва О. С.)

Оприлюднено в news

Осінні барви

У МГ 4 запроваджено чудову традицію — створення класними колективами тематичних фотозон. Естафету прийняв 6-В клас ( кл.кер. Горбатенко С.Ф.), який оформив експозицію «Осінні барви» у холі гімназії.

Чекаємо на яскраві та колоритні фото гімназистів!

Гурток «Юний кореспондент»( кер. Гуляєва О. С.)

Оприлюднено в news

Онлайн-конференція міського Євроклубу

 

15.102020 відбулася онлайн-конференція міського Євроклубу «Мережі Європейського Союзу в Україні»в заході взяли участь представники Миколаївської гімназіі N4: педагог-організатор Віштал Я.С,президент школи Кухта Яна,представники міністерства культури Веселов Станіслав та Макаренко Анна.

За активність у обговоренні діяльності Євроклубу,гімназисти були нагороджені еко-сумкою з подаруночками всередині!

Оприлюднено в news