Запрошуємо на віртуальну виставку у МГ 4!

Учні МГ 4 гостинно запрошують усіх бажаючих на гімназійні віртуальні виставки «Новорічна композиція» та «Новорічні і різдвяні фантазії». Гімназисти проявили творчі здібності, фантазію, уяву, креативне мислення та підготували до вашої уваги дуже гарні поробки.

Півень К., 10- Б кл.

Бондарук А., 9-В кл.

Рубцов В., 5-Б кл.

Каптур С., 7-А кл.

Гаврилова В., 5-Б кл.

Полудін І., 5-А кл.

Штомпель В., 7-Б кл.

Данилюк А., 9-В кл.

Вербицька В., 5-Б кл.

Кутняк В., 6-Б кл.

Ангелов О., 7-Б кл.

Саратовцев А., 8-Б кл.

Оприлюднено в news

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

Скільки б про СНІД не писали і не говорили, чомусь кожен з нас вважає, що ця хвороба існує деінде, тільки не поруч нас – не в моєму місті чи селі, не в моїй області, не в моїй країні. Проте статистика річ уперта, а ми з вами маємо нині страшні цифри: кожен 100-й мешканець України – ВІЛ інфікований. Україна входить в пятірку у світі за темпами поширення цієї хвороби Абсолютна більшість інфікованих ВІЛ особи віком 20 – 39 років.

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у МГ 4 представники учнівського самоврядування підготували інформаційний стенд про цю страшну хворобу, шляхи її передачі та способи уникнення даної проблеми.

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О.С. )

Оприлюднено в news

Вітаємо !

Наймолодшого учасника міжнародного конкурсу Wiki Loves Earth нагороджено дипломом та подарунками.

Учень Миколаївської гімназії № 4 Сидоров Максим здобув перемогу у номінації « За кількісний внесок» у Миколаївській області wikilovesearth.org.ua/2020/10/kilkisna-nominatsia-2/.
Вітаємо нашого вихованця з новими досягненнями та бажаємо подальших успіхів!

Оприлюднено в news

Тиждень безпеки життєдіяльності у МГ 4

У МГ 4 проходить Тиждень безпеки життєдіяльності. Питання безпеки життєдіяльності, збереження власного здоров'я є наскрізними у спілкуванні з учнями як під час уроків БЖД, так і під час годин спілкування, розмов між дітьми та класними керівниками. Учням прищеплюється розуміння, що найцінніше — це життя і здоров'я людини.

Учні 8-В кл ( кл.кер. Чишко О.І.) підготували тематичний стенд у холі гімназії, на якому розмістили багато корисної інформації, з якою знайомляться гімназисти.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news