Вітаємо юного фотографа!

У цьому навчальному році колектив МГ 4 з цікавістю відстежував, як учень 7-В класу Максим Сидоров крок за кроком просувався у справі, в яку він закоханий, — фотографуванні. Ми бачили цікаві роботи Максима, його участь і перемоги у фотоконкурсах.

І ось, як завжди в кінці року, підбито підсумки обласного конкурсу юних фотоаматорів «Дякую тобі, моя рідна мати», який проводився ГО «Миколаївська обласна асоціація ветеранів Афганістану та АТО». За серію фотографій «Рідна мати» учень 7-В класу Сидоров Максим заслужено  посів почесне ІІ місце і був нагороджений грамотою, цукерками та футбольним м’ячем.

Вітаємо, Максиме! Будемо чекати нових цікавих сюжетів, які ти зможеш розгледіти в об'єктив. Бажаємо творчого натхнення, перемог та визнання!

Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О. С.)

Оприлюднено в news

Вітаємо переможців конкурсів!

Підбито підсумки районного конкурсу «Український сувенір»: І місце — Кіцак С. ( 5-Г кл), Іванов О. ( 5-А кл), ІІ місце — Войтенко Д. ( 7-Б кл).

У районному конкурсі «Новорічна композиція» переможцями стали такі учні: в номінації «Стилізована ялинка» — Вербицька Валерія (5-Б кл) -  І місце, Кутняк Вероніка (6-Б кл) -  ІІІ місце, Півень Ксенія (10-Б кл) — ІІІ місце.
У номінації «Новорічний вінок»  Данилюк Анна (9-В кл) посіла ІІ місце.

Вітаємо наших талановитих гімназистів! Дякуємо, що гідно захищаєте честь МГ 4 у творчих конкурсах!

Бажаємо нових творчих злетів!

Гурток « Юнкор» ( кер. Гуляєва О. С.)

 

Оприлюднено в news

Найкращий клас за І півріччя

У своїй передвиборчій кампанії Президент учнівського самоврядування Кухта Яна запропонувала визначати найкращий клас гімназії у кожному півріччі ( за його активністю, кількістю інформації про клас на сайті гімназії).

Закінчилося І півріччя, і Президент виконує свої обіцянки.

Найкращим класом за І півріччя 2020—2021 н.р. визнано 5-Г кл ( кл.кер. Циганова С. Г.). Вітаємо учнівський колектив з перемогою та сподіваємося на багато цікавинок від 5-Г у подальшому гімназійному житті!

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О.С.)

 

Оприлюднено в news

Бібліотечні будні

Одним із осередків знань і культури у МГ 4 є шкільна бібліотека. Тут завжди радо зустрічають гімназистів бібліотекарі, надають необхідну допомогу.

Такими гімназистами, захопленими книгами, є учні 5-Б класу ( кл.кер. Безручко Т.О.), які відвідують бібліотеку, щоб збагатити свій багаж знань.

Оприлюднено в news

Увага! Конкурс « Знавці Біблії»

Увага! Про проведення Всеукраїнського Конкурсу «Знавці Біблії».
Благодійний фонд «Живи, Україно!» за підтримки Громадської ради з питань співпраці з Церквами і релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки у 2020/2021 навчальному році планує проведення конкурсу «Знавці Біблії». До участі в конкурсі запрошується учні 1-11 класів закладів загальної середньої освіти, студенти професійно-технічних та вищих закладів освіти. Участь у конкурсі є добровільною, звітування не передбачається.
З умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті: liveukraine.com.ua
Довідки за телефонами: 0671772030, 0669361123, 0671774290. Контактна особа – Василь Володимирович Бербека. Адреса для листування: [email protected].

Оприлюднено в news

Вітаємо!

 

Підведено підсумки святкових змагань зі спортивного орієнтування «Лабіринт».

Учень МГ 4, Краснов Ілля ( 8-В кл.), посів І місце!

Виносимо подяку незмінному тренеру — Брагіну А. Л. за якісну підготовку молодих спортсменів!

Вітаємо та бажаємо подальших перемог!

Оприлюднено в news