Виставка сніговиків ( онлайн )

Міжнародний день снігу святкується  17 січня. Для тих, хто проживає у південних регіонах України, сніг останніми роками, на жаль, став певною мірою екзотикою.

Але у цьому році пощастило і саме цими днями випав сніг! Радості дітей ( та й дорослих ) не було меж!  З далеких кутків квартир діставалися санчата, діти згадали, як же чудово пограти у сніжки та зліпити з друзями снігову бабу!

Саме снігові баби, створені учнями МГ4, стали героїнями виставки, що проводиться онлайн.

Запрошуємо до перегляду!

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О. С. )

https://youtu.be/m2KAuTexqGI

 

Оприлюднено в news

Що для тебе День Соборності України?

До Дня Соборності України ( у рамках тематичного тижня, який триває у МГ4 18-22 січня ) учитель історії та права Циганова С.Г. для учнів 9х класів організувала роботу з інтерактивним ,,Усним журналом" ( дошка падлет ), де запропонувала 9-тикласникам розмістити власні тематичні роздуми, вислови, відео тощо. Учні із цікавістю сприйняли цю ідею і активно почали працювати.

Познайомитися з матеріалами можна за посиланням

https://padlet.com/chlana1488/zytamhafwiyy

Оприлюднено в news

Експозиція до Дня Соборності України

Любов до Батьківщини починається з дитинства. Саме маленьким дітям слід прищеплювати любов до рідної землі, щоб вони виросли гідними українцями, спроможними розбудовувати рідну державу.

Молодші гімназисти МГ4 створили чудові змістовні та яскраві стіннівки для експозиції до Дня Соборності України у рамках тематичного тижня.

Дякуємо за небайдужість до долі рідної Батьківщини учням 5-Б, 5-В, 5-Г та 6-Б класів, а також їхнім класним керівникам за організацію, а батькам — за допомогу у створенні тематичної експозиції у стінах гімназії.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєвв О. С.)

Оприлюднено в news

День Соборності України

У рамках святкування Дня Соборності України у МГ 4 18-22 січня оголошено тематичний тиждень, до якого долучилася небайдужа та творча молодь навчального закладу.

Так учениця 9-Б кл. Кухта Яна створила презентацію до цієї визначної дати, а учениця 11-А кл. Рябенко Катерина — тематичне відео.

Дякуємо дівчатам за чудові роботи та запрошуємо всіх до перегляду.

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О. С.)


Оприлюднено в news