Фотозона до Дня закоханих

У МГ 4 для всіх, хто бажає залишити собі на спогад світлину про День закоханих-2021, силами учнівського самоврядування облаштовано тематичну фотозону.

Особливо хочеться відзначити внесок у цю справу Макаренко Анни ( 8-В кл, міністр культури гімназійної Республіки Рівних) та Гладишевої Вікторії ( 11-Б кл, заступник Президента гімназії). Дякуємо дівчатам за створений настрій!

Запрошуємо всіх охочих сфотографуватися та отримати позитивні емоції!

Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О. С.)

 

Оприлюднено в news

День безпечного Інтернету

9 лютого — Всесвітній день безпечного Інтернету. На сьогодні Інтернет став невід'ємною частиною життя кожного з нас. Усі ми чудово розуміємо, що Інтернет настільки ж корисний, наскільки може бути небезпечним. Тому з метою уникнення проблем та безпечного користування Всемережжям, пропонуємо учням МГ 4 повторити основні правила поводження в ньому.

Будь обережний — Інтернет буває небезпечним!

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О. С.)

Оприлюднено в news

Виставка валентинок

Існує у календарі свято, яке чомусь надто хвилює серця молоді. І неважливо: це учні 5-го класу чи 11-го, закохані вони чи навіть ще не розуміють, що таке закоханість. Але валентинки отримувати, дарувати, а відтак і виготовляти люблять усі!

Саме для того, щоб задовольнити потребу учнів у реалізації себе як юних Валентинів, у МГ 4 з 8 по 12 лютого проводиться виставка власноруч виготовлених валентинок. Діти представили на виставку вироби, виготовлені за різними технологіями. Учні продемонстрували креативність, фантазію, естетичні смаки, винахідливість, творчі здібності.

Тепер залишилось дочекатися моменту, коли валентинки потраплять до своїх адресатів.

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О. С. )

Оприлюднено в news

Персональна виставка Вероніки

У МГ4 традиційними є персональні виставки малюнків гімназистів. На цьому тижні у холі гімназії представлено роботи учениці 5-Г кл. Дмитрієвої Вероніки.

Запрошуємо до перегляду цікавих робіт юної художниці. Обіцяємо: ніхто не залишиться байдужим!

Гурток «Юнкор» (кер. Гуляєва О. С.)

 

 

Оприлюднено в news