Виставка до Всесвітнього дня охорони праці

  У МГ4 триває Тиждень охорони праці. Учні гімназії створили чудові тематичні малюнки, плакати до Всесвітнього дня охорони праці. Дякуємо за активну позицію!

Оприлюднено в news

Тиждень охорони праці

26-30 квітня в МГ4 проходить Тиждень охорони праці. У рамках тижня учні 9-А кл ( кл.кер. Гоман О.О.) підготували тематичне відео.

Дякуємо гімназистам за змістовну роботу! Запрошуємо до перегляду.

https://youtu.be/RINsiyCaBTA

Оприлюднено в news

Відлуння Чорнобиля

Сьогодні, 26 квітня, Україна перегортає чергову сумну сторінку своєї історії — відзначає 35-ті роковини Чорнобильської трагедії, трагедії, яка розділила життя українських родин на ,,до,, та ,,після,, , трагедії, відлуння якої відчуватиметься, на жаль, ще довгі роки, трагедії, яка надала нам урок про дуже багато понять і речей як у політичній, так і в суспільній площині, але чи зроблено нами висновки?..

Учні 10-А кл. МГ4 ( кл.кер. Богаченко Н.М.) підготували відео-нагадування, щоб ми пам'ятали, не забували, до чого може призвести людське недбальство, амбіції та безвідповідальність. Пам'ятаймо, по скільком загиблим, скаліченим, позбавленим радощів здорового повноцінного життя дзвонять дзвони Чорнобиля...пам'ятаймо, аби не повторити страшної трагедії!

Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О.С.)

https://youtu.be/iwqOWJZvxPg

Оприлюднено в news

Проєкт «Найбільший урок у світі»

Щорічно 22 квітня відзначається Міжнародний День Землі, мета якого — звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. У цей день та на його передодні проводиться безліч екологічних заходів, до одного з них долучилися учні Миколаївської гімназії №4.
Гімназисти взяли участь у проєкті в рамках всеукраїнської ініціативи «Найбільший урок у світі», який започаткувала Всеукраїнська молодіжна громадська організація «АЙСЕК в Україні». Під час УРОКІВ обговорювалась одна з найгостріших екологічних проблем, які стоять перед людством — глобальна зміна клімату. За допомогою Амбасадорів учні визначили причини, розробили прогноз наслідків зміни клімату та переконалися в тому, що від кожної людини залежить стан нашої планети. Людство не має права використовувати атмосферу планети для забруднення. Якщо ми не розпочнемо активно діяти, то вже незабаром наблизимось до тієї межі, коли глобальну зміну клімату зупинити буде неможливо, і життя на планеті у майбутньому буде під загрозою.

ЗДНР, учитель біології МГ4 Божко І.Ю.

Оприлюднено в news

Цікавий урок біології

Дистанційне навчання — не привід перетворити здобуття знань на ланцюжок однотипних уроків. Це підтверджує, зокрема,  урок біології, проведений Дьоміною О.В. для учнів 11-х класів МГ4 із залученням спеціалістів у галузях трансплантології та штучного запліднення.

Урок ( онлайн ) складався з двох частин. І частина — зустріч з Ксенією Щиголь — унікальною мешканкою Миколаєва, яка на власному досвіді знає все, що стосується трансплантології. Ксенія розповіла учням власну історію життя, лікування, відповіла на питання одинадцятикласників з цієї теми, розвінчала міфи про трансплантологію та ознайомила з сучасними дослідженнями у цій галузі науки та медицини.

ІІ частина уроку — онлайн-зустріч з керівником Центру штучного запліднення ( м. Київ ), яка розповіла про сучасний стан розвитку галузі ЕКО, яке допомагає на сьогодні дуже багатьом жінкам пізнати радість материнства. Також учні отримали відповіді на свої питання і змогли побачити 3D — модель майбутнього малюка.

Урок був цікавий, насичений новою корисною інформацією. Дякуємо Олені Володимирівні та запрошеним спеціалістам за надану гімназистам можливість отримати цікаву інформацію.

Гурток 'Юнкор"( кер. Гуляєва О.С.)

 

Оприлюднено в news

Важлива інформація!

Важлива інформація!
Відповідно до Закону України „Про охорону дитинства” та з метою якісного реагування на порушення прав та свобод щодо дитини надаємо контакти органів і служб у справах дітей, спеціальних установ та закладів соціального захисту для дітей.

Оприлюднено в news

Всесвітній день Землі

Наша Земля-наш рідний дім! Всесвітній день Землі — це свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища. Наша мета- збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.Учні 5-Г класу МГ4 ( кл.кер. Циганова С.Г. ) долучилися до створення слайд-шоу, яке нагадує про красу та неповторність чарівної Матінки-Природи.

https://youtu.be/uRMw3TQzm-I

Оприлюднено в news

Віртуальна екскурсія

В умовах сьогодення, на жаль, не всі мають змогу вільно подорожувати, але ж так хочеться побачити і дізнатися щось нове і цікаве про навколишній світ, побачити цікаві історичні місцевості. Допомогти у цьому нам зможе віртуальна екскурсія «Пам'ятки міст України», яку підготували учні 7-Б класу МГ 4 під керівництвом класного керівника Полюхової О.Д.

Дякуємо 7-Б класу за надану можливість.

Запрошуємо до перегляду!

Гурток «Юнкор»( кер.Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Стенд «Патронат над дитиною»

На виконання листа Міністерства соціальної політики України від 26.11.2020
No 12828/2/2-20/57 «Про надання інформації щодо проведення заходів в межах інформаійно-просвітницької кампанії з розвитку патронату над дитиною в межах реформи деінституціалізації в регіонах», листа служби у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації від 29.12.2020 No 2798/03-07 в холі гімназії оформлено інформаційний стенд з матеріалами по патронату над дитиною.

Оприлюднено в news