Всесвітній день Землі

Наша Земля-наш рідний дім! Всесвітній день Землі — це свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища. Наша мета- збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.Учні 5-Г класу МГ4 ( кл.кер. Циганова С.Г. ) долучилися до створення слайд-шоу, яке нагадує про красу та неповторність чарівної Матінки-Природи.

https://youtu.be/uRMw3TQzm-I

Оприлюднено в news

Віртуальна екскурсія

В умовах сьогодення, на жаль, не всі мають змогу вільно подорожувати, але ж так хочеться побачити і дізнатися щось нове і цікаве про навколишній світ, побачити цікаві історичні місцевості. Допомогти у цьому нам зможе віртуальна екскурсія «Пам'ятки міст України», яку підготували учні 7-Б класу МГ 4 під керівництвом класного керівника Полюхової О.Д.

Дякуємо 7-Б класу за надану можливість.

Запрошуємо до перегляду!

Гурток «Юнкор»( кер.Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Стенд «Патронат над дитиною»

На виконання листа Міністерства соціальної політики України від 26.11.2020
No 12828/2/2-20/57 «Про надання інформації щодо проведення заходів в межах інформаійно-просвітницької кампанії з розвитку патронату над дитиною в межах реформи деінституціалізації в регіонах», листа служби у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації від 29.12.2020 No 2798/03-07 в холі гімназії оформлено інформаційний стенд з матеріалами по патронату над дитиною.

Оприлюднено в news