Городянин року-2020

Днями у Миколаєві відбулося традиційне нагородження найкращих містян у рамках конкурсу «Городянин року-2020». У номінації «Надія року» заслужену нагороду отримав учень 8 класу МГ4 Кукса Олексій. Вітаємо Олексія з визнанням та бажаємо, щоб це був лише старт до його нових звершень та перемог!
Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Тиждень безпеки життєдіяльності

У гімназії 4 розпочався Тиждень безпеки життєдіяльності. З метою сформувати в учнів свідоме ставлення до свого життя і здоров'я, оволодіти основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров'я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій, у холі оформлено експозицію з тематичних малюнків та пам’яток безпеки.

Оприлюднено в news

День вишиванки

 

Я вишию сорочку кольорову

Й по білім світі гордо в ній піду.

У ній зустріну пору світанкову

І щастя світле я у ній знайду…

День вишиванки — це не лише свято національної свідомості, патріотизму, а й краси та дружби. Свято національного костюму спрямоване на те, щоб зберегти історичну цінність української традиції створення і носіння вишиванок. День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів.
Самоуправління МГ 4 підготувало інформаційний стенд, де розміщено інформацію про історію виникнення вишиванки, її значення, традиції святкування.

Оприлюднено в news