Перший урок

Пролунав перший дзвінок 2021—2022 навчального року. Він покликав учнів 6-11 класів МГ4 на тематичний 1й урок.

Кожен класний колектив творчо підійшов до його проведення. На уроках можна було створити літачок мрії, карту побажань, таємну скриньку. Діти говорили про українську вишиванку, її символи, про Україну, її історію та мріїї про майбутнє.

Оприлюднено в news

Посвята в гімназисти

Традиційно 1 вересня у МГ4 розпочинається яскравим та довгоочікуваним для 5- тикласників святом «Посвята в гімназисти». Саме в цей день на урочистій лінійці вчорашні учні молодшої школи отримують право називатися гімназистами.

Сьогодні ми радо прийняли до нашої гімназійної родини учнів 5-А ( Гуляєва О.С.), 5-Б ( Айвазян А.Г.), 5-В( Гросул І.О.) та 5-Г(Гурська І. М.) класів. До них під час урочистостей звернулися в.о.директора МГ4 Романець І.В., яка побажала дітям цікавих та щасливих шкільних років, Президент учнівського самоврядування Кухта Яна ( 10- Б кл), яка в ігровій формі перевірила готовність дітей до навчання у гімназії, а ведучі заходу Єфіменко В.(10-Акл) та Синій С.( 11-Бкл) запропонували їм Клятву гімназиста.

Святковий настрій створювали музичні та танцювальні номери, зокрема запальна танцювальна композиція від 5-Б класу.

Бажаємо пронести святковий настрій протягом усього навчального року та з гідністю нести звання ,,гімназист,,.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

З 1 вересня, гімназійна родино!

З першим вересня вітаємо!

Все неначе в перший раз:

Діти в школу завітають,

Знову друзі, уроки, клас!

Дітям дванадцяток бажаємо,

А батькам — терпіння.

Вітаємо нашу велику гімназійну родину з початком нового навчального року! Для кожного з нас 1 вересня – це символ нових перспектив і можливостей. Для тих, хто вперше переступить шкільний поріг, – це найбільш хвилюючий день. Нехай він стане для них не тільки яскравим спогадом, але і вдалим стартом у велике життя, а кожен день у школі буде наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і дивовижними відкриттями.

До цього святкового дня учні 5-В класу разом з батьками ( кл.кер. Гросул І.О. ) підготували тематичну фотозону, яка прикрасила хол МГ4 та дала змогу всім бажаючим залишити спогади про цей день у світлинах.

Запрошуємо всіх охочих зробити фото, селфі та урізноманітнити свої сторінки у соцмережах.

Зі святом!

Гурток «Юнкор»(Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news