Вітаємо!

Учень 5-В класу Пліс Ілля взяв участь у Чемпіонаті України з бразильського Джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CHAMPIONSHIP GI & NO-GI 2021, який відбувся 4-5 вересня 2021г. в м. Запоріжжя і виборов 2 срібні медалі. Вітаємо Іллю з таким чудовим результатом і бажаємо йому натхнення та нових перемог!

Оприлюднено в news

Хто майбутній президент?

Сьогодні у МГ 4 відбулася традиційна передвиборча агітація від кандидатів на посаду президента Республіки Рівних. На посаду претендують дві гімназистки: Кухта Я.( 10-Б кл) та Давидова Н. ( 11- А кл).

Кандидати представили свої передвиборчі програми.

Бажаємо успіху кожній, але — переможе краща!

Гурток « Юнкор»( кер. Гуляєва О. С.)

Оприлюднено в news

День туризму

Учні 10-Б МГ 4
( кл.кер. Васильков Д.Ю.) підготували чудовий плакат до Дня тризму.
На ньому зображені різні класи нашої гімназії в подорожі з колективом та дивовижні куточки нашої країни.

Оприлюднено в news

Перший раз у 5й клас

У МГ 4 поповнення — до гімназійної родини приєдналися учні 5-х класів. Для них, їхніх батьків зараз все вперше і по-новому. Тому потрібно максимально комфортно пройти час адаптації як дітям, так і батькам. Для того, щоб допомогти їм у цьому, у гімназії традиційно перші батьківські збори проходять за активної участі гімназійного психолога Арюпіної С.В.

Так 06.09.2021 відбулися батьківські збори у 5-х класах, де Світлана Володимирівна надала батькам вичерпну інформацію про вікові особливості п'ятикласників, проблеми, з якими можуть стикнутися батьки в цей період, можливі шляхи їх подолання, про адаптаційний період, про свою роботу з учнями та батьками.

Сподіваємося, спільними зусиллями педагогічного колекттву, батьків, учнів наші п'ятикласники максимально швидко та комфортно подолають цю сходинку у своєму шкільному  житті.

Гурток « Юнкор»( кер. Гуляєва О.С)

Оприлюднено в news