10-А подорожує

У пꞌятницю 10 вересня учні 10-А класу разом з класним керівником Гоман Оленою Олександрівною відвідали Южноукраїнську Атомну Електростанцію. Дітям провели екскурсію по четвертому енергоблоку,який є навчальним для всіх працівників,детально розповіли про організацію роботи енергоблоків та реактора. Найбільше з цієї екскурсії учням сподобався запуск аварійної сирени.

Оприлюднено в news

Профорієнтаційна робота у МГ4

До учнів 10-11 класів 16 вересня завітав представник міжнародної програми «Індекс». Гімназисти отримали інформацію про можливість здобути європейську освіту, умови її отримання. Також майбутні абітурієнти отримали відповіді на питання, які цікавили їх з цьогш приводу.

Зустріч була інформативною та корисною для старших школярів.

 

Оприлюднено в news

День смайлика

Чи знаєте ви, що 19 вересня відзначають незвичне свято – День народження «Смайлика»?
Саме 19 вересня 1982 року професор Університету Карнегі-Меллона Скотт Фалман вперше запропонував використовувати 3 символи: двокрапку, дефіс і дужку для позначення «усміхненого обличчя». На той час це було серйозним поповненням електронного лексикону. За роки свого існування «смайлик» став незмінним атрибутом електронного спілкування, і багато хто вже не може уявити, як можна без нього обходитися.
Учні 7-Б класу разом з класним керівником Єсипенко О.В підготували експозицію в холі гімназії. Посміхайтеся частіше!

Оприлюднено в news