Привітання військовослужбовців

Напередодні Дня Святого Миколая у МГ 4 було проведено благочинну акцію, про яку було написано раніше.

Днями учні гімназії на чолі з гімназіїним Миколаєм відвідали військову частину, привітали військовослужбовців та передали подарунки учасникам ООС, які святкують далеко від домівки та рідних.

Дякуємо дітям, батькам, класним керівникам за організацію акції та добрі серця.

Зі святами! Добра, тепла, мирного неба всім нам!

Гурток «Юнкор»( кер.Гуляєва О.С.)

https://youtu.be/EvT2YQONiGA

Оприлюднено в news

Свято — власноруч!

Свята невпинно наближаються...для створення святкової атмосфери сьогодні у крамницях представлено безліч різноманітних новорічних прикрас, але найбільше зігрівають серце і милують око у свята виготовлені власноруч оздоби, адже в них вкладено душу, любов і теплоту рук.

Так, майстриня з 6-Б класу Коврижко Катерина пошила колекцію новорічних скандинавських гномів, які створюють неймовірний казковий. настрій. Ось такі талановиті дівчатка навчаються в МГ 4.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Вітання від 10-А

https://youtu.be/vHelYZvGOUM

Новорічні свята вже не за горами та й настрій вже майже святковий. Учні 10-А класу МГ 4 підготували вітальну листівку, тож запрошуємо всіх до перегляду та бажаємо отримати багато позитивних емоцій!

З прийдешнім Новим роком!!!

Оприлюднено в news

Конкурс кабінетів

Тихими кроками по несподівано заметеним пухнастим снігом доріжкам до нас крокує новий рік. До цієї важливої події не лише природа намагається прикрасити землю чудовими сніжними краєвидами, але і учні МГ4 зробили все можливе, щоб у їхніх класних кімнатах відчувалася передсвяткова атмосфера: у кабінетах «іде» сніг, вікна вкрилися морозними малюнками, переливається-блищить дощик, красуються прикрашені ялинки.

Тому наприкінці року у нашому закладі освіти пройшов конкурс-огляд навчальних кабінетів «Новий рік настає, радість нам усім несе».

Членами журі ( Римар І.А., Віштал Я.С., Петренко С.І., Кухта Я., Єфіменко В.) було обрано класи-переможці.

Отже, маємо такі результати:

І місце — 5-Б клас, 6-Г клас.

ІІ місце – 6-Б клас, 7-А клас.

ІІІ місце – 8-Б клас, 8-В клас.

У номінації «Казковий» — 5-В клас.

У номінації «Захоплюючий» — 6-В клас.

У номінації «Феєричний» — 8-А клас.

У номінації «Блискучий» — 10-А клас.

У номінації «Чудесний» 10-Б клас.

Усі переможці нагороджені грамотами, а за І, ІІ та ІІІ місця діти отримали солодощі.

Дякуємо класним керівникам за організацію, а дитячим і батьківським колективам за допомогу в оздобленні кабінетів до новорічних свят.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Новорічне привітання від 6-Г

Від усього серця 6-Г клас вітає усіх з новорічними святами!
З роком Тигра вас вітаємо,
Хай щасливим буде він,
Принесе нехай вам вихор
Позитивних тільки змін.

https://youtube.com/shorts/sxNzScXPV8Y?feature=share

Оприлюднено в news

«Зоряні пригоди» 6-Г в астрономічній обсерваторії

22 грудня 6-Г клас (кл.кер. Циганова С.Г.) завітали до Миколаївської астрономічної обсерваторії, де відбувся чудовий новорічний захід.Конкурси, веселі ігри, танці та жарти чекали на дітей. Веселі казкові герої та Святий Миколай подарували чудовий новорічний настрій та солодкі подарунки. Можливість спостерігати в телескоп обсерваторії захопила всіх!Новорічна програма створила радісну передсвяткову атмосферу!
Оприлюднено в news

Урок мистецтва — це цікаво!

Цікаво пройшов урок мистецтва у 9-Б класі. Творчість Марії Приймаченко надихнула учнів на створення замальовок та картин про природу. Діти поринули у світ дитинства та фантазій. Дякуємо за нестандартний підхід до вивчення мистецтва вчительці Шапран Світлані Володимирівні.

Оприлюднено в news

Свята зустрічай — про безпеку не забувай!

Залишились лічені дні до найчарівнішої ночі у році, коли всі будуть чекати чудес і подарунків, затамувавши подих. Одним з головних атрибутів є, звичайно, ялинка та святкові прикраси, які не лише привабливі та яскраві, але часом можуть бути небезпечними для здоров'я, а іноді і для життя.

Саме для попередження випадків, що можуть зашкодити людині, просимо учнів МГ 4 повторити, запам'ятати та розповісти іншим правила безпечної поведінки під час новорічних свят. Пам'ятайте: ми відповідальні за своє здоров'я та життя.

З прийдешніми святами!

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Вітаємо!

ІІ етап олімпіади з математики приніс нові перемоги учнів МГ 4. Свої математичні здібності, логічне мислення продемонстрували такі учні:
 — Корнієнко Дмитро 8-А — ІІІ місце (вчитель Лисогор А. В),
 — Мелащенко Ксенія 8-А — ІІІ місце (вчитель Лисогор А. В) ,
 — Білявська Марія 11-Б — ІІ місце (вчитель Римар І. А).

Вітаємо наших юних математиків і бажаємо подальшого підкорення цієї непростої науки!

Дякуємо вчителям математики Лисогор А.В та Римар І.А. за підготовку учнів та мотивацію до навчання.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Новорічні зоряні пригоди 5-В

21 грудня учні 5-В класу (класний керівник Гросул І.О) відвідали Миколаївську астрономічну обсерваторію, де відбулася святкова програма «Зоряні пригоди в обсерваторії». Діти поринули у дивовижний світ передноворічної зіркової казки, в якому зустрілися із казковими героями та астрономом. Було багато конкурсів та веселощів. На свято завітав також Святий Миколай, який подарував кожній дитині солодкий подарунок. Після святкової програми діти мали можливість побачити потужний телескоп обсерваторії. Дякуємо працівникам Миколаївської астрономічної обсерваторії за чудове свято для наших дітей!!!

Оприлюднено в news