У Пряничній країні

У пряничній країні

Напередодні новорічних свят для учнів 5-А кл МГ 4 ( кл.кер. Гуляєва О.С.) майстриня пряничної справи Мустяца Олена провела майстер-клас « Новорічний пряник», на якому розповіла дітям історію пряника, а також провела цікавий практикум по розпису ,,зимових,, пряників.
У кабінеті був створений чудовий святковий настрій, а у дитячих руках народжувалися сніжинки, новорічні ялинки та пряничні чоловічки.
Саме ними посмакують сьогодні родини п'ятикласників.
Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Доброти багато не буває

Доброта, милосердя, співчуття...Як багато вкладено в зміст цих слів. Кожен із нас у своїй буденності багато чує про благодійність, та не завжди замислюється і усвідомлює важливість своєї участі в ній. 17 грудня яскравим прикладом милосердя стала акція учнів 6-Б кл. (класний керівник Безручко Т. О.) та 6-В класу (класний керівник Філатова Л. В.). За підтримки батьків цих класів було організовано передачу канцтоварів та солодких подарунків дітям онколікарні нашого міста.

Робити добро легко і приємно. Разом ми зробимо світ добрішим!

Напередодні чудового свята Дня Святового Миколая вітаємо всіх дітей! І нехай Чудотворець принесе мир, добро, радість, порозуміння тим, хто цього сьогодні потребує

Оприлюднено в news

Веселі символи Нового року!

Гімназія 4 активно готується до Нового Року! У холі радують око сніжинки та фотозона, а кожен клас прикрашає свої класні кімнати. Час готувати листівки для друзів та рідних! Учні 6-Г класу проявили свою творчість та креативність, виготовляючи конвертики для побажань з символом Нового року. Тигренята вийшли гарні та унікальні. Свято наближається!
Оприлюднено в news

До Дня народження кросворду

21 грудня вважається Днем народження кросворду. Творцем першого кросворду був журналіст Артур Уїнн ще у 1913 році.Напередодні Дня народження кросворду учні 6-Г класу на уроці історії вивчали нову тему лише за допомогою розв'язання різноманітних кросвордів.Кросворд — корисна річ, адже він розвиває інтелектульно, допомагає перевірити свої знання та розширити кругозір. Нові знання+гарний настрій=успішна особистість!
Оприлюднено в news