Підсумки благодійної акції у МГ 4

20 грудня у МГ4 було проведено благодійну акцію у формі піжамно-костюмованого флешмобу «Подаруй військовим свято». Акція та флешмоб пройшли у святковій дружній атмосфері, а учні нашого закладу освіти долучилися до доброчинної справи. Спільними силами нам вдалося зібрати певні кошти ( протокол прикріплюємо ), які розподілено таким чином:
— на 988.80 грн куплено 8 коробок цукерок, чай та каву військовослужбовцям ВЧ 0224, які зустрічатимуть Новий рік в зоні ООС,
— на інші кошти для 36 бригади воєнно-морської піхоти плануємо придбати планшет та необхідні кабелі (щоб можна було приєднати його до тепловізора), що є побажанням військових.
Ми були впевнені, що наша благодійна акція буде результативною, адже ніколи наші учні, батьки, учителі не стояли осторонь, коли комусь потрібна підтримка чи допомога. Дякуємо класним керівникам за допомогу в організації цього заходу, батькам і учням — за підтримку та добрі серця.
Пам'ятаємо, що добрі справи робити легко, а добра багато не буває!

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Привітання з Новим роком!

https://youtu.be/JX-4U12Zk6U

Новорічна атмосфера уже в повітрі МГ4, а підтримують її щоденні святкові цікавинки, заходи тощо. Так, учні 11-Б кл ( кл.кер. Ганжа Н.М.) підготували привітальну відеолистівку.

Запрошуємо до перегляду!

Оприлюднено в news

Зустріч із відомою блогеркою

Сьогодні важко уявити життя молоді без соцмереж і блогінгу: такі реалії часу. Багато хто з молодих людей мріють стати блогерами, що заробляють на цьому, але мало хто дійсно розуміє, які труднощі, підводні каміння можуть виникати на цьому шляху, а також — скільки і якого власного ресурсу потребує успішне блогерство.

Тому для розкриття деяких секретів діяльності в цій царині до учнів 10-Б кл МГ 4 завітала відома миколаївська блогерка Юлія Ніколаєва.

Основною метою її візиту було мотивувати учнів до навчання. Юлія розповіла, як можна заробляти в соцмережах, який контент має бути, щоб зацікавити рекламодавців, наголошуючи при цьому на важливості паралельно мати вищу освіту та стабільну роботу.

Дівчата 10-Б були в захваті. Зустріч закінчилася приятельськими обіймами.

Сподіваємось, що старшокласники почули основний посил: для того, щоб бути успішним і матеріально забезпеченим, необхідно мати гарну освіту, бути всебічно розвиненим, інакше важко довгий час утримувати зацікавленість собою як блогером.

Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Вітаємо!

17-19 грудня у м. Дніпро проходили змагання з кікбоксингу, у яких брала участь учениця 6-Б кл МГ 4 Овчар Світлана, яка виборола два І місця у музичних формах кікбоксингу.

Вітаємо Світлану та бажаємо подальших перемог!

Оприлюднено в news