Свята зустрічай — про безпеку не забувай!

Залишились лічені дні до найчарівнішої ночі у році, коли всі будуть чекати чудес і подарунків, затамувавши подих. Одним з головних атрибутів є, звичайно, ялинка та святкові прикраси, які не лише привабливі та яскраві, але часом можуть бути небезпечними для здоров'я, а іноді і для життя.

Саме для попередження випадків, що можуть зашкодити людині, просимо учнів МГ 4 повторити, запам'ятати та розповісти іншим правила безпечної поведінки під час новорічних свят. Пам'ятайте: ми відповідальні за своє здоров'я та життя.

З прийдешніми святами!

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Вітаємо!

ІІ етап олімпіади з математики приніс нові перемоги учнів МГ 4. Свої математичні здібності, логічне мислення продемонстрували такі учні:
 — Корнієнко Дмитро 8-А — ІІІ місце (вчитель Лисогор А. В),
 — Мелащенко Ксенія 8-А — ІІІ місце (вчитель Лисогор А. В) ,
 — Білявська Марія 11-Б — ІІ місце (вчитель Римар І. А).

Вітаємо наших юних математиків і бажаємо подальшого підкорення цієї непростої науки!

Дякуємо вчителям математики Лисогор А.В та Римар І.А. за підготовку учнів та мотивацію до навчання.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Новорічні зоряні пригоди 5-В

21 грудня учні 5-В класу (класний керівник Гросул І.О) відвідали Миколаївську астрономічну обсерваторію, де відбулася святкова програма «Зоряні пригоди в обсерваторії». Діти поринули у дивовижний світ передноворічної зіркової казки, в якому зустрілися із казковими героями та астрономом. Було багато конкурсів та веселощів. На свято завітав також Святий Миколай, який подарував кожній дитині солодкий подарунок. Після святкової програми діти мали можливість побачити потужний телескоп обсерваторії. Дякуємо працівникам Миколаївської астрономічної обсерваторії за чудове свято для наших дітей!!!

Оприлюднено в news