«Одна, єдина, неділима Україна!»

22 січня наша країна відзначає День Соборності України. Напередодні, учні 6-Г класу (кл.керівник Циганова С.Г) на годині спілкування ознайомилися з історією проголошення соборності та об'єдналися для складання пазлу «Україна-єдина»!На запрошення Дитячої бібліотеки 6 учні відвідали виховний захід, де діти мали змогу продемонструвати свої знання, ерудицію та кмітливість. Цікаві конкурси: історичний, мовознавчий та літературний збагатили знання шестикласників. Дякуємо Дитячій бібліотеці за запрошення та чудовий настрій.
Оприлюднено в news

Вітаємо!

Щиро вітаємо переможців ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка:
  • Тараненка Андрія, 11-Б кл.( вчителі: Безручко Т.О., Гуляєва О.С.) — ІІІ місце,
  • Маляран Марію, 8-В кл. ( вчитель Сидоренко Г.В.) — ІІІ місце.
  • Бажаємо учням успіхів у навчанні, радості у здобутті знань. Дякуємо вчителям за підготовку та мотивацію ліцеїстів.
Оприлюднено в news

Профорієнтаційна робота

  1. До учнів 11-А та 11-Б Миколаївського ліцею N 55 з метою проведення профорієнтаційної роботи завітала Гузенко С. В. ( доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін НУК ім. адмірала Макарова).
    Під час зустрічі гостя розповіла про технічні, гуманітарні спеціальності в університеті, який вона презентує. Також розповіла про новинки, а саме про спеціальність журналістика (реклама і зв’язки з громадськістю). Зустріч пройшла у атмосфері зацікавленості з боку учнів.

Оприлюднено в news