Вітаємо!

Вітаємо ученицю 11-Б кл МЛ 55 Галицьку О., яка посіла почесне ІІ місце у ХХІІ Міжнародному конкурсі з української мови ім. П.Яцика.

Дякуємо за підготовку та мотивацію вчителю Безручко Т.О. та віримо, що попереду у Олени ще багато досягнень і перемог!

Гурток «Юнкор»(кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Вітаємо!

Раніше ми писали про те, що учениці МЛ 55 брали участь у літературному конкурсі «Поетична пристань». І ось ми дочекалися результатів: наші талановиті дівчата посіли призові місця, а саме: Слюсаренко Дар'я 6-Б кл. (кер. Безручко Т. О.) — І місце. Журавель Дар'я (кер. Шапран С. В.) — ІІ місце.

Вітаємо дівчат та дякуємо керівникам, які їх підготували!

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

МЛ 55 має таланти!

Палац творчості до дня закоханих провів 14 лютого конкурс, на якому можна було виграти два квитки на перегляд фільму в кінотеатрі. Для цього потрібно було створити відео на тему «Моя Україна». І два квитки опинитися в руках переможниці цього конкурсу, учениці 6-Бкл. Миколаївського ліцею 55 Слюсаренко Дар'ї. Майбутні режисери зростають у МЛ 55!

Вітаємо Дар'ю та віримо у майбутні творчі злети!

Оприлюднено в news

Любов і кохання не мають кордонів

Саме цю думку довели сьогодні учні 7-Б кл МЛ 55 ( кл.кер. Єсипенко О.В.), які під час тематичної зустрічі «У колі друзів» малювали серця з прапорами різних країн та зізнавались одне одному у коханні різними мовами світу. Ніхто з учасників не залишився незрозумілим, адже любов і кохання — не тільки у словах, а й у погляді, інтонації.

Оприлюднено в news

Даруємо дітям тепло наших сердець!

14 лютого — один із днів, коли у МЛ 55 вкотре нагадали дітям, що любов, доброта, доброзичливість, дружба, взаєморозуміння — основа здорових та щирих стосунків між людьми у будь-яких проявах! Тому сьогодні ми символічно подарували нашим ліцеїстам тепло і любов наших сердець!.

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

Валентинки від ліцеїстів

Сьогодні нам пропонують придбати найрізноманітніші валентинки за формою, кольором, привітаннями. Але найприємніші та найщіріші валентинки — виготовлені власноруч. Саме такі поробки, у які вкладено теплоту душі і серця, представлені на виставці у холі МЛ 55.

Дякуємо всім, хто виготовив валентинки, це наші учні:

Маліновська Софія (7-А), Кікнадзе Валерія (5-В), Коханчук Олександр (6-В), Корієвський Кіріл (5-Г), Марков Артем (7-Г), Надєжко Артем (6-В), Гончаренко Мілєна(5-В), Грубкін Максим (5-В), Кукол Андрій (5-Г), Віштал Діана (6-Г), Матейко Анастасія (5-Б), Максимішина Софія (5-Б), Маликова Тетяна (5-Б), Єфремов Олександр (5-Г), СотнікПоліна (5-Б), Сетебрич Дар‘я (5-В).

Оприлюднено в news

З Днем св. Валентина, МЛ 55!

Сьогодні, 14 лютого, у МЛ 55 справжнє свято, адже День всіх закоханих співпав з виходом дітей до школи!

Тому зранку наш заклад був осяяний промінцями любові: учителі провели флешмоб «Серце даруємо дітям!», зустрічаючи учнів на вході до ліцею та даруючи символічні серця, для учнів 5-7 класів було проведено тематичну міні-вікторину, а у холі святкову атмосферу створює виставка саморобних валентинок.

Також у ліцеї працює Пошта кохання, а кожен клас за бажанням прикрасив класну кімнату та приготовав привітання.

Гурток «Юнкор» ( кер. Гуляєва О.С.)

Оприлюднено в news

7-В вітає з Днем закоханих!

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ 
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
і земля убирається зрання…
Дише тихо і легко в синяву вона,
простягає до зір свої руки...
В день такий на землі розцвітає весна
і тремтить од солодкої муки...

Ці зворушливі слова Л.Костенко навряд чи залишать когось байдужими, адже вони — про вічне, про те, чого всі чекають...

Учні 7-В кл Миколаївського ліцею 55 ( кл.кер. Горбатенко С.Ф.) вітають усіх з Днем святого Валентина і дарують нам свої серця.

https://youtu.be/iRcD1a5tW2c

Оприлюднено в news