Увага!!! 1 вересня 2022 року о 9.00 у прямому ефірі Спільного Телевізійного Марафону відбудеться Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання», присвячений початку нового навчального року, за участі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета та відомих українців (Тіни Кароль, Євгена Клопотенка, Тараса Тополі, Олександра Педана). Запрошуємо до перегляду!

Оприлюднено в news

Захист прав та інтересів дитини

Контактна інформація про керівника та педагогічних працівників ліцею 55, до яких, відповідно до посадових обов’язків, можна звернутися учасникам освітнього процесу для оперативного вирішення питань,що стосуються збереження життя чи здоров’я, а також захисту прав та інтересів дитини
Директор: Васильков Дмитро Юрійович
8 066 629 32 66
ЗДВР: Віштал Яна Сергіївна
8 097 754 92 92
Психолог: Арюпіна Світлана Володимирівна
8 095 887 74 53

Оприлюднено в news

Віртуальна виставка

«Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
Красу її, вічно живу і нову,
І мову її солов'їну» .(Володимир Сосюра).
До Дня Незалежності України у нашому 5-Г класі була проведена віртуальна виставка малюнків «Краса нашої Батьківщини». Саме така Україна очима наших дітей — квітуча, яскрава, сильна і ВІЛЬНА!

Оприлюднено в news

Перший раз у 5-й клас!

Навіть у складні часи є місце приємним моментам. Так, нещодавно в.о. директора Миколаївського ліцею №55 Дмитро Юрійович Васильков призначив мене класним керівником 5-Г класу. Дуже кортіло не гаяти часу та якомога швидше познайомитися з моєю новою «командою». І хоча знайомство з класом пройшло заочно (у форматі ZOOM-конференціі), я не відчувала жодного разу дискомфорту. Уперше побачивши дітей та їх батьків, які знаходяться в різних куточках світу, спіймала себе на думці, що вже люблю їх. Конструктивний діалог, зацікавлені батьки, сяючі оченята дітей — все свідчило про відкритість та налаштування на майбутню співпрацю усіх учасників зустрічі. Вдячна класоводу колишнього 4-Г класу Юліі Вікторівні Босенко за згуртований, дружний та дієвий колектив. Отже, ми вже заряджені на позитив та на роботу в новому навчальному році!

Оприлюднено в news

Усе буде Україна!


До Дня прапора та Дня Незалежності представники самоуправління ліцею 55 м. Миколаєва підготували відео про захисників України. Ми вдячні нашим героям, які героїчно боронять нашу державу, відстоюють територіальну цілісність та суверенітет України. Разом до перемоги! Все буде Україна!

https://youtu.be/DCYF9eqV1Ig

Оприлюднено в news

Вітаємо і пишаємось!

Дружна родина МЛ 55 щиро вітає і пишається своїми випускниками, які склали перший важливий іспит у доросле життя -НМТ- на найвищому рівні (200 балів), а саме:

⭐⭐⭐ Білявську Марію ( ВСІ предмети по 200 б. ) ‍

⭐ Іванцова Станіслава ( математика — 200 б. )‍,

⭐ Гусєву Вероніку ( історія — 200 б. ) ‍,

⭐ Русанова Даніїл ( істооія — 200 б. ) ‍.

Виносимо подяку вчителям-предметникам, які вмотивували учнів та надали ґрунтовні знання зі своїх предметів, а саме: Безручко Т.О., Гурській І.А., Римар І.А.

Оприлюднено в news