У МЛ 55 працюють найкращі вчителі!

Напередодні Дня працівників освіти у м.Миколаєві за ініціативи міської адміністрації було нагороджено найкращих освітян міста. Серед них і гордість нашого ліцею — вчитель фізкультури Хоменко О.В. — була нагороджена Почесною грамотою від міського голови.

Ольга Вікторівна — Учитель, яка присвячує себе роботі з дітьми, вихованню підростаючого покоління, до якої учні поспішають на урок із задоволенням.

Вітаємо Ольгу Вікторівну і бажаємо, щоб робота на освітянській ниві приносила і надалі задоволення, а очі учнів світилися допитливістю!

Оприлюднено в news

Учні МЛ 55 вітають своїх учителів зі святом!

Шановні вчителі, у ці святкові дні приймайте вітання від ваших учнів, у які вони вклали тепло своєї душі!

Вітання від 5-А класу:

https://youtu.be/7MphNj47FCY

Вітання від учнів 7-Г класу:

https://youtu.be/9xA4QNRZeZQ

Вітання від 5-В класу:

https://photos.app.goo.gl/YFHWg7LRSNQ98z698

10-В вітає учителів ліцею:

https://youtu.be/vml3rlADEQ0

Вітальна листівка від 7-В класу:

Оприлюднено в news

З Днем учителя!

Спасибі вам, учителі,
Що йдем сміливо по Землі,
Що знаєм все про океани,
І чули навіть про лимани…
За Трою і за Карфаген,
За бензохлоропропілен,
За НЕ і НІ, за двічі два,
За ваші теплії слова.
За всі знання, що дали нам,
За це ми Дякуємо Вам!

🔔🔔🔔🔔🔔

Вітаємо з Всесвітнім днем вчителя педагогічний колектив МЛ 55! Нехай кожен успіх будь-кого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрим і добрим, тямовитим і обізнаним, цікавим і чудовим учителем, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові!

💙💛💙💛💙💛

https://youtu.be/FbUsCGQpHw0

Оприлюднено в news

До Всесвітнього дня прибирання

17 вересня 2022 року весь світ долучився до Міжнародного дня прибирання. Основною метою цього заходу є прищеплення бережного ставлення до навколишнього середовища, формування культури чистоти і поводження з відходами заради покращення екологічного становища майбутнього. Зазвичай в цей день учні нашого ліцею об’єднують зусилля для прибирання на березі річки, у парках та на вулицях. І цього року, не зважаючи на відстань, ліцеїсти змогли зробити свій внесок для покращення стану довкілля.

https://youtu.be/c2rHlxxsqeY

Оприлюднено в news

BEACTIVE DAY

🏀⚽️🥇🥈🥉🎾🥋🏓🏆 У межах реалізації проєкту «Будь активним заради миру!» відбувся Європейський марафон фізкультурно-оздоровчих подій. 23 вересня вчителі та учні Миколаївського ліцею №55 взяли участь у BEACTIVE DAY в Україні під девізом «Будь активним!/Be Active!». Дякуємо вчителям: Римар І.А., Степаненко А.Є., Гросул І.А., Василюку Р.В., Хоменко О.В., Василькову Д.Ю., а також учням 5-Г класу: Айвазян А., Білій М., Караман Д., Кокошко Н., Кулик К., Кускову В., Кучковській А., Москаленко Д., Пестріковій А., Процак В., Ткаченко Д., Хайдуковій К. за активну участь в Європейському марафоні фізкультурно-оздоровчих подій. Бажаємо всім бути активними та здоровими!

Оприлюднено в news

Цікаво грати!

Наші учнівські будні складаються не тільки з уроків, а й з приємного спілкування та ігор в колі однокласників. Учні 7-Г класу МЛ 55 з класним керівником Цигановою С.Г. грали в гру, яка допомогла дізнатися більше один про одного та розвинула навички комунікації «Дві правди та одна брехня». Учасники розповідали факти про себе, але деякі були не правдиві і задача інших-відгадати.Час промайнув швидко та цікаво!

Оприлюднено в news

Благодійна акція “Смілива гривняˮ. З метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України Національний банк України організував благодійну акцію “Смілива гривня”, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн. Пункти збору монет відкриті у відділеннях банків-партнерів, детальніше про пункти прийому можна дізнатися за посиланням:https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/#rahunok . Банки отримують монети від населення та перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України. Творімо добрі справи разом!!!

https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/#rahunok

Оприлюднено в news

Заходи до Всесвітнього дня туризму

null
З 24 вересня по 01 жовтня 2022 року Миколаївським
обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та
краєзнавства учнівської молоді проводиться серія заходів до Всесвітнього дня туризму. Пропонуємо долучатися всім охочим!!!

  1. 24.09-01.10 2022 року — Арт-простір «Туристський диліжанс» — https://padlet.com/0503inna/e25kolx0e9g608zx
  2. 24.09-01.10 2022 року – Bookтрейлер «З туризмом по життю» — за бажанням можна написати та розмістити есе (міні твір-роздум) на тему «З туризмом по життю» у мережі Facebook з хежтегом #Деньтуризмуз_МОЦНПВТКУМ
  3. 24.09-01.10 2022 року -Естафета-флешмоб «Я так можу, а ви??» — відзняти коротеньке відео (до 1 хвилини), на якому ви демонструєте свої унікальні туристські вміння та розмістити у мережі Facebook з хежтегом #Деньтуризмуз_МОЦНПВТКУМ або ж можете заздалегідь надіслати організаторам на електронну пошту [email protected]. з поміткою «Естафета» (Оформлення відео: на початку відрекомендуйсь, покажіть свої вміння, а на завершення – передайте естафету далі, промовляючи фразу «Я так можу, а ви?»)
  4. 27 вересня 2022 року — онлайн квесті «Поклич мене у турпохід» — Старт квесту – 27 вересня 2022 року о 12.00. Публікація посилання на квест буде розміщена в момент старту квесту в соціальній мережі фейсбук (https://www.facebook.com/nikturcentr https://fb.me/e/5LZDUp8Ex ).
  5. 30.09.2022 — Святковий онлайн концерт до Всесвітнього дня туризму. Для участі в концерті приймаються записи туристських пісень українською мовою. Оформлення відеозапису: виступ просимо розпочати з представлення та вітання з Всесвітнім днем туризму. Записи у форматі MP4 або AVI приймаються до 26 вересня до 12.00 на e-mail: [email protected] не архівовані або у вигляді посилань на Google-диск, де розміщений запис.
Оприлюднено в news

Увага! Конкурс!

Всеукраїнський конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!»
Фотоконкурс проводиться і оцінюється за номінаціями:
портрет (репортажний та студійний);
пейзаж;
натюрморт;
побутові або жанрові фотографії;
фото з застосуванням програми Аdobe Photoshop;
архітектура;
репортажне фото;
макрофотографія;
флора і фауна;
експериментальне фото;
безбар’єрність*.
На конкурс приймаються фотографії в електронному та паперовому
форматі (20×30см) до 2-х робіт у кожній номінації, на зворотному боці
фотографії необхідно вказати:
назву роботи;
номінацію;
прізвище, ім’я (повністю) та вікову категорію автора;
офіційну назву закладу (не абревіатура), область, контактний телефон.
Роботи потрібно надати до 7 жовтня
За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. 0977549292 Віштал Я.С.

Оприлюднено в news

Ліцей 55 має нового президента!

З 13 по 16 вересня в МЛ №55 відбулися вибори президента. Претендентів було четверо, з їх відео агітаціями можна було ознайомитися за посиланнями: 1. Бубнова Софія 9-В
https://youtu.be/daWsG91p5QY
2. Гайченко Марія 10-Б

https://youtu.be/UQBK44gNd7Y

3. Єфіменко Вікторія 11-А

https://youtu.be/XAwVVrCvqTg

4. Кутузова Євгенія 11-Б
https://youtu.be/yRg1ynnlFGo
З незначною перевагою перемогла Єфіменко Вікторія. Вітаємо! Бажаємо творчої наснаги та успіхів! Чекаємо втілення у життя обіцяних проєктів!

Оприлюднено в news