КОЛИ Є БАЖАННЯ ВЧИТИСЯ І РОБИТИ ЦЕ З ДУШЕЮ...

Урок дистанційного навчання. По той бік екрану повна тиша. Урок літератури. Повість «Климко» Г. Тютюнника. Клас слухає переказ останнього розділу повісті. Одна лише думка: аби не було сигналу «Тривога», щоб не перервався урок. Адже навіть в умовах дистанційного навчання ці маленькі справжні українці творять дива. Слюсаренко Дар’я ( 7-Б кл, учитель Безручко Т.О.) представила свою роботу. Дашо, ТИ ВЕЛИКА РОЗУМНИЦЯ! І віра в перемогу, дякуючи таким дітям, не згасає.

https://youtu.be/Jl4nrWhQe5E

Оприлюднено в news

«ВІЛЬНІ ЛЮДИ»

Закінчилися обласні онлайн-змагання «Вільні люди».Вітаємо наших чемпіонів та призерів!Дякуємо вчителям фізичної культури Кудрявцевій С.В, Добровольській І.І, Хоменко О.В. за якісну підготовку дітей, виховання активної молоді та мотивацію до здорового способу життя.

https://youtu.be/CxXidGeh0aghttps://youtu.be/CxXidGeh0ag

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО!

Щиро вітаємо з призовим І місцем у ІІІ турі олімпіади з географії учня 11-А класу МЛ 55 Гусенка Владислава!

Влад — гордість ліцею. Він щорічно бере активну участь у конкурсах, олімпіадах з різних предметів, і завжди результатом є призові місця міських/ обласних турів.

Пишаємося нашим випускником і віримо у його таланти, знання, здібності, які допоможуть втілити в життя плани юнака.

Виносимо подяку вчителю географії Полюховій О.Д., яка завжди результативно працює з обдарованими учнями, прищеплює їм жагу до знань.

Оприлюднено в news

Коло єднання до Дня Соборності України

У переддень свята здобувачі освіти МЛ №55 різного віку зібралися та утворили символічний ланцюг єдності на знак того, що наша держава є нерозривною та непереможною, що Україна єдина, а українці спроможні об’єднатися попри будь-які труднощі.

https://youtu.be/khtwHmTTUuw

Оприлюднено в news

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

22 січня ми святкуємо День Соборності України – день, що символізує єдність земель України. Усім жителям країни надсилаємо свої привітання та побажання кожному з нас зберігати силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній сім'ї панує мир і спокій, любов та порозуміння. Ми віримо у наше світле майбутнє, у нашу неодмінну Перемогу і сприятимемо розвитку та процвітанню улюбленої країни!

Учні 6-Б класу МЛ 55 ( кл.кер. Діденко А.В. ) підготували тематичне відео, у якому з різних куточків Землі сьогодні передають вітання українцям і вірять, що скоро всі українці возз'єднаються на рідній землі.

Оприлюднено в news

ДЯКУЮ ТОБІ!

11 січня — Міжнародний день «дякую».Приємні слова здатні покращити, підвищити взаєморозуміння і зарядити позитивними емоціями.Тому у МЛ 55 було організовано онлайн-флешмоб «Дякую тобі!». Усі охочі мали можливість написати слова вдячності людям, яким хотілося подякувати: мамі, татові, бабусі, дідусю, лікарю, вчителю, волонтерові, захисникові…

Оприлюднено в news

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ «ДЯКУЮ»

Щороку 11 січня в світі відзначається приємне свято – Міжнародний день «Дякую». Часто в поспіху ми забуваємо сказати це слово, а воно є надзвичайно потрібним. За допомогою «дякую» можна не лише висловити вдячність до всіх, хто робить наше життя кращим та щасливішим, але й продемонструвати свою вихованість та гарні манери. Деякі люди дякують просто через службовий обов’язок, а не за порухом душі. Та всього одне щире «дякую» може змінити дуже багато – взаємини стають теплішими, а світ навкруги – добрішим. Тож коли, як не в цей день, від щирого серця подякувати рідним, друзям, сусідам та колегам? Адже причин для вдячності насправді дуже багато.

До цього дня учні 5-В кл МЛ 55 ( кл.кер. Мартенс І. М. ) підготували тематичне відео і ДЯКУЮТЬ за перегляд 🙂

Оприлюднено в news