Гра «Хто зверху?»

26 травня в освітньому центрі на базі МЛ 55 вчителька математики Лисогор А.В. провела розважально-інтелектуальну гру «Хто зверху?» для учнів 9-х класів.

Дуель між збірними командами хлопців та дівчат складалася з шести раундів: «Хто більше», «Зебри літери», «Відгадай пісню за мелодією за 10 сек», «Хто я?», «Відгадай пісню за емодзі», «Зірки в ряд».

Учасники заходу із захопленням та цікавістю активно обговорювали і відповідали на поставлені запитання, проявляючи неабияку ерудованість, креативність та вміння швидко мислити. Незабутні враження були гарантовані усім, хто завітав на цікаву, веселу та завзяту гру. Перемогу отримали дівчата, які щиро розділили її із хлопцями.

Під кінець гри всі присутні отримали смаколики із передбаченнями на літні канікули.

https://youtu.be/OklSdcy09gU

Оприлюднено в news

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Нещодавно МЛ 55 відбулася благодійна акція на підтримку ЗСУ, до якої долучилися учні, батьки та працівники ліцею. Дякуємо всім, хто знайшов час та можливість допомогти нашим захисникам.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

https://youtu.be/XDLB7gCFqGM

Оприлюднено в news

Вишиванка єднає українців

У житті кожного народу є символи, які непідвладні часові і яскраво відображають його національну сутність. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українців. Це не лише традиційний національний одяг, а й оберіг, символ благополуччя, любові та нашої національної єдності.
З нагоди такого свята учениця 10-Б класу Гайченко Марія під керівництвом ЗДНВР Віштал Я.С. підготувала та провела цікавий пізнавальний захід «Вишиванка єднає українців» для учнів 9 класів.
Нехай вишиванка зігріває наші душі, зміцнює відчуття національної гордості, додає святкового настрою та різнобарвних вражень!
З Днем вишиванки!

https://www.youtube.com/watch?v=L3cyHxC9p2s

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО!

Підбито підсумки проведення міського заочного конкурсу «Класний керівник – 2023». На Конкурс було подано 13 творчих робіт з 11 закладів освіти.

Класний керівник 6-В кл. МЛ 55 Гросул І. О. посіла почесне ІІ місце!

Вітаємо Ірину Олександрівну та бажаємо подальшої плідної роботи на освітянській ниві.

Оприлюднено в news

День вишиванки

Щороку в третій четвер травня українці відзначають День вишиванки. Цьогоріч 5-класники МЛ 55 одягли традиційний український одяг з вірою та надією, що вишиванка-оберіг зітре кордони й обʼєднає українців по всьому світу.Дякуємо всім учасникам!!!

https://youtu.be/GIPlNaMEUDQ

Оприлюднено в news

Мовознавча вікторина

Мова – духовний скарб нації. Мова єднає, надихає, творить автентичну особистість. 16 травня в освітньому хабі на базі МЛ №55 відбулася мовознавча вікторина для учнів 9-А класу, яку під керівництвом вчителів Віштал Я.С. та Сидоренко Г.В. провели учениці 10-Б класу Щербакова В. та Остапенко В.

Виконуючи завдання з криптограмами, складаючи логічні пари, відгадуючи шаради та мовні заморочки, учасники заходу змогли зайвий раз переконатися у тому, що українська мова мелодійна, як пісня солов'я, прекрасна і барвиста, наче дощова веселка.

Оприлюднено в news

УВАГА!

Центр допомоги врятованим ЦДВ – це установа, створена Урядом України, де усі, хто постраждали від війни, можуть отримати комплексну соціально-психологічну підтримку в одному місці.

Підтримка постраждалим надається за принципами:🔸безпечність🔸конфіденційність🔸безоплатність🔸безумовність🔸за добровільної згоди.

Контакти та графіки роботи центрів шукайте за лінком:https://www.help-platform.in.ua/

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО З ДНЕМ МАТЕРІ!

Мама — найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідування. Найтепліші спогади дитинства неможливі без мам — вони завжди рятують нас від хвороб та оберігають від неприємностей. До мами ми звертаємось тоді, коли потребуємо справді мудрої й доброї поради, в щирості якої не доводиться сумніватися. Зрештою, в найтяжчі часи, коли здається, що весь світ став ворожим, тільки материнська любов залишається безумовною й незмінною.

 Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні.

Вітаємо всіх мам зі святом! Бажаємо, щоб ваші очі сяяли від щастя і гордості за своїх дітей!

Учні МЛ 55 підготували до свята тематичну фотовиставку та флешмоб.

https://youtu.be/7sJKQE8NTks

Оприлюднено в news

ТИ ЯК?

У межах комунікаційної кампанії Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської проведено тренінг для учнів 8-Б класу МЛ 55 (кл. кер. Єсипенко О.В.) з метою сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан.
Учні дізналися про вправу «Техніка релаксації», «Камінчик», «Книжка з малюнком» та отримали корисні поради для здоров’я щодо прогулянок, харчування, режиму сну тощо.

Оприлюднено в news

Всеукраїнська руханка онлайн

10 травня о 10:05 поставимо новий рекорд разом!

Учень 4-Г класу МЛ 55, Ланевич Микита, разом зі своєю родиною долучився до наймасштабнішої Всеукраїнської руханки онлайн за запрошенням Kateryna Biloruska Foundation та «Книга рекордів України» . Цей захід присвячується до міжнародного Дня руху заради здоров'я.Зіркові ведучі нашої руханки:,

💪 Георгій Зантарая — український дзюдоїст, перший чемпіон світу з дзюдо в історії України, переможець Європейських ігор та заслужений майстер спорту.

💪 Ігор Корчагін, РуханкоМен — автора креативних руханок, відомий український Тіктокер.

Оприлюднено в news