ВІДКРИТТЯ ЦИФРОВОГО ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ

У четвер, 1 червня, в Миколаєві відбулося відкриття п'яти Цифрових освітніх центрів. Про це повідомляє кореспондент «Новин-N», який побував в одному з таких центрів, обладнаному на базі ліцею № 55.

На відкритті були присутні співзасновниця благодійного фонду savED та ексміністр освіти і науки Ганна Новосад, міський голова Олександр Сєнкевич, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, директор ліцею Дмитро Васильков. Було озвучено, що цифрові освітні центри відкрили у п'яти закладах: ліцеї № 55, ліцеї № 28, ліцеї № 34, економічному ліцеї № 1 та у класичному ліцеї. Це стало можливим завдяки благодійному фонду savED за підтримки Plan International.

Такі центри створені для допомоги у відновленні доступу до освіти у громадах, які постраждали від війни. Це затишні, повністю відремонтовані освітні простори, обладнані сучасними зручними меблями, ноутбуками, планшетами, проєктором, дидактичними матеріалами. Також тут є мінібібліотека та набір настільних ігор для дозвілля.

Міський голова Олександр Сєнкевич подякував фонду savED за допомогу у запуску освітнього процесу в місті Миколаєві, а Ганна Новосад додала, що за літо в Миколаєві в планах відкрити ще мінімум три такі центри.

Оприлюднено в news

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Шановні друзі! Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Для вас пролунає останній дзвоник. 🔔🔔🔔

Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора — літні канікули. 🌞🌞🌞 Хочемо побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаємо, що восени, коли ви повернетесь до навчання, буде про що розповісти друзям.

Для випускників цей останній дзвоник буде трошки сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя.

Ми дуже хочемо, щоб усі молоді люди вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію.

Впевнені, що всі ми — батьки та вчителі — пишатимемося вашими досягненнями. А вчителям і батькам хочемр побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але ми віримо, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці — найінтелектуальніша та найрозумніша нація.

Успіхів вам та натхнення! Здійснення мрій під мирним небом! Будьте щасливі!

Як кажуть, доброї дороги!💙💛❤

https://youtu.be/OdDpgXrGBsQ

https://youtu.be/umdbX2LxmwY

Оприлюднено в news