Благодійна акція «КОЖЕН МОЖЕ❤️»

А що ви знаєте про доброту? Про добрі справи, вчинки? А чи повертаються доброта і чесність?Адже, творити добро щодня — велика справа. Робити добрі справи завжди приємно для різних люжей: для рідних, близьких, друзів, навіть для незнайомих людей.

Так, учнями 10-В і 11-Г класів МЛ 55 ( кл. кер. Лисогор А.В. та Ганжа Н.М. ) до Всесвітнього дня доброти було організовано та проведено акцію «Кожен МОЖЕ». Діти разом з батьками зібрали кошти та спакували невеликі продуктові набори для людей похилого віку.

Щирі емоції та подяки бабусь й дідусів довели, що творити добро приємно, не тяжко і подарує настрій на весь день! Твори добро!

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО!

11.11 2023 року в Миколаївській області відбувся відкритий чемпіонат з кікбоксингу ВТКА та кікбоксингу ІСКА розділ музичні вправи (жорсткий стиль без зброї), у якому учениця 8-Б класу Миколаївського ліцею 55 Овчар Світлана брала участь та посіла почесне І місце.

Також вміло провела свій виступ Світлана Овчар у розділі музичні вправи ( жорсткий стиль зі зброєю) та посіла ІІ місце.

Вітаємо! Бажаємо Світлані подальших спортивних досягнень, хоробро і сміливо, спритно і браво розправлятися з будь-якими конкурентами в боротьбі за свою перемогу!

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО!

26 жовтня 2023 року відбувся обласний фестиваль «Моя STEM-ідея», на якому було представлено 350 робіт від 385 учасників. 

Учениця 8-Б класу МЛ 55 Слюсаренко Дарʼя на цьому фестивалі отримала диплом 2 ступеня у таких номінаціях:

-«STEM-конструювання» ( Назва роботи: Smail tank ) — 2 місце,

— «Робототехніка hand made» (Назва роботи: Clever house ) — 2 місце.

Вітаємо Дар'ю з перемогами і бажаємо нових звершень і втілення в життя цікавих та корисних ідей.

Виносимо подяку вчителю фізики та інформатики Василькову Д.Ю. за підготовку та мотивацію молоді до дослідження, вивчення галузі, за якою не лише сьогодення, а й майбутнє.

Оприлюднено в news

ВСЕУКРАЇНСЬКА РУХАНКА ОНЛАЙН

14.11.2023 р. в рамках Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку» Миколаївський ліцей № 55 під керівництвом в.о. Директора Василькова Дмитра Юрійовича обʼєднав всю Україну під час Всеукраїнської онлайн руханки.

Ірина Іванівна Добровольська, вчитель фізичної культури, провела руханку в прямому ефірі, до якої підʼєдналися 1202 заклади освіти та 63409 учасників.Саме завдяки енергійній та драйвовій Ірині Іванівні та її помічницям (ученицям 10-Б класу) учні та вчителі не тільки отримали купу шалених емоцій та вражень, а й побачили приклад ранкової руханки, яка допоможе мати міцне здоровʼя та тримати себе у формі.

Також за допомогою цікавих локації та непростих загадок у квесті, діти потренували своє мислення та інтуїцію. Наша електроруханка не просто драйвова, а ще й дуже корисна.

Гостем Миколаївської обл. м.Миколаєва був президент Української федерації «Спорт заради розвитку» Олексій Качан.

Дякуємо всім, хто долучився до нашої електроруханки та рухався разом з Миколаївським ліцеєм № 55.#Управлінняосвіти

Оприлюднено в news

ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ У СТРЕСОВІЙ СИТУАЦІЇ

Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя.Це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.Хтось здатен витримати більше, хтось – менше. Але, як кожен ресурс, вимагає постійної підтримки й відновлення.🇺🇦 У країні втілюється Всеукраїнська програма ментального здоров’я.🗓 Сьогодні у світі розпочинається місяць обізнаності про ментальне здоров’я. Пропонуємо почати його із власної обізнаності. Із чесних, турботливих відповідей самому/самій собі.Серед складнощів воєнного часу – всупереч їм! – варто приділяти увагу власному психологічному стану. Саме з цією метою учні 10-Б та 10-В класів з педагогом-організатором підготували відеоролик, як підтримати себе у стресовій ситуації та стабілізувати стан.Бо ніхто з нас, навіть найсильніших, не зможе працювати, опікуватися близькими, допомагати іншим – якщо найперше не дасть лад тому, що в голові й на душі.

https://youtu.be/Ybqmr6G51hk?si=wXbsBUwu7TOWUE9B

Оприлюднено в news