ВІТАЄМО!

Вітаємо Карболен Катерину, ученицю 4-б класу МЛ 55 , вихованку Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник гуртка Штикер О.А.), з Перемогою в щорічній обласній виставці- конкурсі науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» за роботу «Писанка мого міста».

Бажаємо творчих успіхів та подальших Перемог!

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО!

Вітаємо Моргуна Максима, учня 4 -Г класу МЛ 55, вихованця гуртка "Початкового технічного моделювання " Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді ( керівник гуртка — Штикер О.А.), який посів I місце у щорічному обласному відкритому фестивалі технічної творчості «Від паперового ремесла до інноваційних моделей робототехніки»( проєкт «Житловий квартал уявного міста»).

Бажаємо нових досягнень!

Оприлюднено в news

ВІТАЄМО!

Нещодавно відбулася Всеукраїнська виставка-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка проходила в м. Києві.

Учениця 4-б класу МЛ 55 Гаврилова Вероніка, вихованка Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, посіла почесне І місце за роботу «Доброта». Керівник гуртка початкового технічного моделювання — Штикер О.А.

Вітаємо Вероніку і бажаємо нових творчих перемог! 🫶

Оприлюднено в news

Ти як?

Всі ми переживаємо сьогодні таке, що в голові не вкладається, тому кожен різкий звук може здатися ракетою, а в тиші вчуваються сирени.
Це від сильної тривоги, що сидить глибоко всередині.
Як справлятися з тривожністю — саме про це йшла мова на годині спілкування у 10-А класі МЛ 55 17.11.23 (кл.кер. Сидоренко Г.В.).
Організатори розказали учням, як в наш час важливо зберігати спокій, та показали декілька заспокійливих вправ при стресових ситуаціях.
Учні попрактикували такі вправи, як ,,метелик", ,,дерево", ,,намальована рука" та інші.
Психологи також дали учням пораду, як заспокоїти себе в стресовій ситуації на вулиці. Пояснили, як розкрити себе та позбавитися хвилювання, як можна вивільнити свої переживання і швидко з ними впоратися.
Вся інформація була дуже корисна, цікава та повчальна.

Оприлюднено в news