Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

27 вересня 2024 року в МЛ 55 відбувся завершальний другий етап благодійного ярмарку на підтримку Збройних Сил України. На ярмарку можна було придбати запашну випічку, смаколики, іграшки, прикраси, предмети домашнього вжитку та вироби ручної роботи.

Учасники ярмарку намагалися не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Благодійний ярмарок став яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна зробити добру справу.

Наша сила – у нашому єднанні!

Разом до Перемоги!

Оприлюднено в news

Профорієнтація

Вибір професії — складний та максимально відповідальний етап у житті кожної людини. І якщо раніше вважалося, що ми мусимо обрати один кар’єрний шлях у підлітковому віці та все життя йому слідувати. То зараз цілком нормально змінювати професійний вектор раз на кілька років. А допомагає у цьому профорієнтація.

Це система заходів, метою яких є допомога молодій людини у виборі майбутньої професії, спираючись на її можливості, здібності і таланти, та з урахуванням потреб сучасного суспільства.

Чому це важливо?

Ми прагнемо жити в успішному суспільстві, а успішність суспільства залежить від його ефективності. Ефективне суспільство будують професіонали — гарні фахівці, знавці своєї справи.

А задоволення від життя та налаштованість на позитив – це вже половина успіху! Така проста формула доводить важливість обрання «своєї» професії.

11 жовтня до наших старших ліцеїстів завітав випускник ліцею, майбутній пілот Веселов Станіслав з профорієнтаційною бесідою

26 вересня до ліцею завітали представники факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету з профорієнтаційною бесідою для учнів 11-Б класу.

Оприлюднено в news

Олімпійський тиждень 2024

Олімпійський тиждень – це можливість для кожного учня та учениці проявити свої спортивні таланти, фізичні здібності, вольові якості! 

Це справжнє свято, яке надихає на активний спосіб життя й любов до спорту! 

Вперед до вершин спорту! До вершин своїх можливостей!

Олімпійці – серед нас!

Оприлюднено в news

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

21 вересня, люди в усіх куточках планети відзначають Міжнародний день Миру – день, що закликає не лише задуматись, але й зробити кроки для збереження спокою на Землі.

Для українців сьогодні найбільше бажання – це вільне, спокійне життя на рідній землі, це бажання, п'ятикласники нашого закладу сьогодні висловлюють згуртовано, як ніколи раніше!

Оприлюднено в news

21 вересня — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ!!!

Нині це свято для нас особливе і важливе. Учні МЛ № 55 долучились до відзначення Дня Миру. Вони з радістю робили тематичні аплікації, коло Миру, обговорювали значення слова «МИР», дізналися чому саме білий голуб є символом Миру та створювали паперову копію цього птаха. Взяли участь у фотофлешмобі «Ми за мир». Подякували нашим славним воїнам захисникам, завдяки яким ми маємо можливість вчитися, жити та працювати!

«Мир приносить із собою стільки позитивних емоцій, що до нього варто прагнути за будь-яких обставин»

Оприлюднено в news

Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day) в МЛ 55

Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day), що відзначається щороку в третю суботу вересня – це глобальна подія, яка об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття. Не лінуйся! Долучайся!

Оприлюднено в news

Іскорки суперсил

18 вересня до нашого ліцею завітали Іскорки суперсил, в рамках проєкту «Літні читання з Іскорками суперсил» від ЮНІСЕФ в Україні, який має на меті допомогти батькам та опікунам розвивати дошкільнят в умовах війни за допомогою інтерактивних читань казок. #ЮНІСЕФ

Оприлюднено в news