Профорієнтація

Вибір професії — складний та максимально відповідальний етап у житті кожної людини. І якщо раніше вважалося, що ми мусимо обрати один кар’єрний шлях у підлітковому віці та все життя йому слідувати. То зараз цілком нормально змінювати професійний вектор раз на кілька років. А допомагає у цьому профорієнтація.

Це система заходів, метою яких є допомога молодій людини у виборі майбутньої професії, спираючись на її можливості, здібності і таланти, та з урахуванням потреб сучасного суспільства.

Чому це важливо?

Ми прагнемо жити в успішному суспільстві, а успішність суспільства залежить від його ефективності. Ефективне суспільство будують професіонали — гарні фахівці, знавці своєї справи.

А задоволення від життя та налаштованість на позитив – це вже половина успіху! Така проста формула доводить важливість обрання «своєї» професії.

11 жовтня до наших старших ліцеїстів завітав випускник ліцею, майбутній пілот Веселов Станіслав з профорієнтаційною бесідою

26 вересня до ліцею завітали представники факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету з профорієнтаційною бесідою для учнів 11-Б класу.