Ну-мо, хлопці!

У вівторок, 11 лютого, в гімназії пройшло традиційне військово-патріотичне свято до Дня захисника Вітчизни.

На початку свята юнаки старших класів показали свою військову виправку та знання дій відповідно до статутів ЗС України. Потім розпочалися змагання, в яких збірні команди десятих та одинадцятих класів демонстрували свою фізичну підготовку, спритність  та витривалість у різноманітних вправах: стрільбі з гвинтівок, підтягуванні на гімнастичній перекладині, естафеті, піднятті гирі та перетягування канату.

В перервах між вправами вболівальникам були запропоновані цікаві відео презентації ,  вікторина та уривки фільмів воєнної тематики.

До суддівської комісії увійшли директор Миколаївської гімназії №4, Гурець В.А., вчителі фізичної культури Брагін А.Л., Хоменко О.В., та студенти інституту фізкультури та спорту Шуптар В.І., Бодюг О.Г., Яковенко Ю.В. та Гортопан А.С. Відповідальним за організацію військово-патріотичного свята було призначено Яновського Д.В.

Дух змагань захопив всіх присутніх на святі: вболівальники не могли всидіти на місцях, спостерігаючи за завзятим протистоянням юнаків у естафеті та під час перетягування канату.

Зрештою, з рахунком 3:2 перемогла збірна команда одинадцятих класів.

Вони одержали перемогу в стрілецькій вправі, підтягуванні та піднятті гирі. Збірна десятих класів отримала першість  в естафеті та у перетягуванні канату.

Найкращім стрілком було визнано Маслова Андрія, учня 10-А класу. 

У вправі «Підтягування на гімнастичній перекладині»  І місце посів Конніков Олександр учень 11-Б класу, з результатом у 23 рази.

У вправі «Ривок гирі на 16 кг» з результатом у 55 разів, переміг  Ільїн Георгій, учень 11-Б класу. Результат у 52 рази показали учень 11-Б класу Самбура Артем та учень 10-Б класу Тунік Євген.

Ми щиро вітаємо всіх переможців, дякуємо організаторам за чудове свято, а юнакам за чесні та видовищні змагання!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12