УВАГА! КОНКУРС!

💥Конкурс на грантову стипендію від SEO.UA та нові пропозіції від наших партнерів💥ВАС ВІТАЄ КОМАНДА SEO.UA!Компанія SEO.UA оголошує про початок конкурсу “Ми самі творимо своємайбутнє” для учнів та студентів українських навчальних закладів, переможець якого отримає грошову винагороду – 20 000 гривень!

Що потрібно для участі:

1️. Написати статтю українською мовою на одну з запропонованих тем;

2. Об’єм тексту – не більше 5000 символів з пробілами:

3. Робота має бути унікальною (перевіряється на плагіат);

4. Обов’язкові посилання на використані джерела.

Готову статтю потрібно надіслати на електронну адресу [email protected], в темі листа вказати “Конкурсна робота”, у самому листі – дані про автора та його місце навчання. Робота має бути закріплена у листі у форматі Microsoft Word (.doc, .docx) або посиланням на Google Doc з поширеним доступом.

Початок конкурсу – 13.03.2023.

Листи з роботами приймаються до 22.06.2023 включно.

11.07.2023 – оголошення результатів на сторінці https://seo.ua/uk/scholarship

11.07.2023 — 31.07.2023 – нагородження переможця. Ім’я переможця буде опубліковане за вказаним посиланням, з ним також зв’яжуться наші представники.

Запропоновані теми на конкурс: 🔹Діджиталізація — маленький крок для людини, великий стрибок для людства 🔸Як інформаційні технології проникають в кожну сферу діяльності 🔹Як діджиталізація вплине на твою професію Більше тем ви зможете знайти на офіційній сторінці конкурсу https://seo.ua/uk/scholarship Теми можна об’єднувати в одну, кількість конкурсних робіт від одного учасника не обмежена.

Нагородження переможця відбудеться в Києві на особистій зустрічі з засновником SEO.UA. Всі питання щодо конкурсу можна надсилати на емейл [email protected]. 😎