Конкурс соціальної реклами

Проблеми, що виникають у суспільстві, потребують нетрадиційних рішень та пошуку нових засобів впливу на свідомість і безпосередньо на вчинки кожної окремої людини. Одним із інструментів позитивного інформаційного впливу стає соціальна реклама, яка традиційно покликана змінити ставлення населення до певних соціальних проблем, а в подальшій перспективі сприяти формуванню нових соціальних цінностей. Саме тому, учні Миколаївської гімназії №4 долучилися до участі в обласному конкурсі з інфо-медійної творчості (краща соціальна реклама) та посіли почесне друге місце. Вітаємо  учениць 10-А класу  Брезгунову А., Гальвець В., Довгань Т. та їх наставника  Горбатенко С.Ф. з перемогою. Дякуємо за  активну соціальну позицію та щире прагнення приносити користь суспільству!

Оприлюднено в news

Національна дитяча гаряча лінія

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що під час пандемії COVID-19 життя мільйонів українських дітей тимчасово обмежується домівками та гаджетами, діти не  знають, як самостійно розв'язати певні супутні небезпечні виклики. За інформацією громадської організації «Ла Страда — Україна» Національна дитяча гаряча лінія з початку запровадження в Україні карантину прийняла понад 4 тис. звернень від дітей, підлітків, а також запитів дорослих щодо дітей.

Національна дитяча гаряча лінія надає консультації в телефонному та онлайн режимах по буднях з 12.00 до 20.00: 0 800 500 225(безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), короткий номер 116 111(безкоштовно з мобільних телефонів).

Оприлюднено в news

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо Василькова Дмитра Юрійовича, учителя фізики та інформатики, класного керівника 8-Б класу, з перемогою у міському заочному конкурсі «Класний керівник — 2020»! Від щирого серця дякуємо Вам за цю почесну і шановану працю та бажаємо незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!

Оприлюднено в news

Зі святом Останнього дзвоника!

 

 

 

 

 

 

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для випускників цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Глибоко вдячнв педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

МГ 4 вітає своїх учнів, учителів, батьків зі святом!

 

 

Оприлюднено в news

До уваги 11 класів! Основна сесія ЗНО!

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики — 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов — 6 липня, з англійської мови — 7 липня, з історії України — 9 липня, з біології — 13 липня, з географії — 15 липня.

З 4 червня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 29 липня 2020 року.

Оприлюднено в news

До уваги 11 класів!

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня 2020 року, з інших навчальних предметів – 17 червня 2020 року.
З 1 червня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО буде розміщено оновлені запрошення-перепустки, у яких зазначаються адреси пунктів пробного тестування.

Нагадуємо: для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані при реєстрації. Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу. Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

15 — 17 червня (українська мова і література);
17 — 19 червня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, німецька, французька та іспанська мови).
Для тих, хто скористається такою можливістю, результати тестування з української мови буде оприлюднено до 21 червня, з решти предметів — до 23 червня.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:

оригіналу документа, за яким реєструвалися для участі в пробному ЗНО;
запрошення-перепустки;
засобів індивідуального захисту (маски, антисептики).
Рекомендуємо мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Оприлюднено в news

Приєднуйтесь до фестивалю «Чілдрен Кінофест»

З 29 травня по 7 червня 2020 року щорічний кінофестиваль «Чілдрен Кінофест» всьоме відбудеться в Україні, цього разу — онлайн. Безкоштовно переглянути фільми із програми фестивалю можна через сторінку childrenkinofest.com

Це гарна можливість розвинути в Україні традицію спільного сімейного перегляду кіно!

Оприлюднено в news

За Честь гімназії!

О Спорт! Ти — мир!

Несеш ти радість, щастя й мир,

Немов ріка — весняні води.

Під покривалом твоїх крил

Племена дружать і народи.

На ґрунті дружби і змагань

Фонтаном б’ють джерела чисті.

І п’ють ту воду без вагань,

І немічні і мускулисті.

То ж на вустах твоє ім’я

У місті, в чумі і в наметі.

О Спорт! Ти — мир і надбання

Усіх народів на планеті!

(П’єр де Кубертен)

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються. Спорт розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила, та робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій.

Наприкінці навчального року ми не можемо не подякувати найкращим спортсменам нашої гімназії. Ви гідно захищали Честь нашого навчального закладу. Ми пишаємось Вами і бажаємо, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Найкращі спортсмени гімназії (учасники змагань за Честь гімназії)

11 – А

— Бронська Владислава

— Годорожа Марина

— Зав׳ялець Артем

— Захаренко Єлизавета

— Каракулін Антон

— Солопова Юлія

11 –Б

— Анічкін Валентин

— Біляєва Анастасія

— Костін Владислав

— Лопасов Владислав

— Місюра Анна

— Овсянніков Максим

— Ткачук Євгеній

— Циганова Дарина

10-А

— Брезгунова Анастасія

— Вагіна Катерина

— Жак Владислав

— Кацала Павло

10 – Б

— Лященко Єва

— Сахань Глєб

9 – А

— Борсукевич Богдан

— Демченко Тарас

— Сидоренко Діана

8 – Б

— Медведь Олександр

— Мельников Максим

8 – В

— Алєксєйшина Варвара

— Вишневська Вікторія

6 – В

— Луценко Ксенія

Оприлюднено в news

Вітаємо юних математиків!

Вітаємо юних математиків МГ 4 з успішним проходженням базового онлайн-курсу Вчи.юа з математики, а сама: Мізгачова Нікіту( 5-в кл, учитель — Тубальцева Т.О.), Бензар Аліну ( 5-б кл, учитель — Римар І. А. ), Григор'єва Іллю ( 5-г кл, учитель — Римар І. А. ), Маркова Артема ( 5-г кл, учитель -Римар І. А. )

Пишаємося нашими гімназистами, які і під час карантину наполегливо здобувають нові знання.

Бажаємо подальших успіхів на теренах такої непростої, але цікавої науки!

 

 

Оприлюднено в news