У пошуках скарбу

Сьогодні, 31 травня парк «Ліски» наповнився веселим сміхом учнів 5-Б класу МГ4 ( кл.кер. Безручко Т.О.), які завітали до парку для проведення спортивно-розважального квесту. Пірати трьох команд провели лабіринтами учасників гри, метою яких був пошук скарбів. Три години пошуку — і скарбничка зі скарбом знайдена. Веселі, щасливі учасники команд успішно завершили квест. Попереду гарні канікули. Побажаємо учням 5-Б класу чудового відпочинку!

 

Оприлюднено в news

Увага! Оголошення!

Колектив Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді пропонує допомогу в організації літнього відпочинку.
З початком літніх канікул постає питання пізнавального та цікавого дозвілля здобувачів освіти. З огляду на послаблення карантинних обмежень, пропонуємо вам скористатись цією можливістю і відвідати організованими групами дітей туристичні магніти м. Миколаєва: астрономічну обсерваторію, кращий в Україні зоопарк, комплекс плавальних басейнів «Водолій», археологічну пам’ятку «Дикий Сад», кінотеатри, різноманітні музеї, здійснити прогулянку річковими трамвайчиками чи помилуватися фонтанами Соборної площі та Серця міста.
Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді надає можливість комфортного розміщення організованих груп дітей з дотриманням належних протиепідемічних вимог. Вартість проживання складає від 110 до 130 гривень на добу на одну особу. Бронювання місць здійснюється за вказаними нижче номерами телефонів.
За необхідності, працівниками закладу надається консультативно-довідкова допомога щодо організації програми перебування дитячих груп в обласному центрі з урахуванням вікових особливостей та інтересів.
Наша адреса: м. Миколаїв, вул. Севастопольська, 63.
Контактні телефони: (0512) 47-97-59, 47-85-40.

Оприлюднено в news

Вітаємо!

Учениця 6-Б класу Зутікова Софія брала участь у обласному відкритому фестивалі-конкурсі «Від паперового ремесла до інноваційних моделей робототехніки» . Соня підготувала та представила проєкт «Магічне містечко» та стала переможницею фестивалю технічної творчості, за що була нагороджена почесною грамотою та подарунком. Вітаємо! Бажаємо творчого натхнення та подальших перемог!

Оприлюднено в news

Вітаємо!

Український державний центр національно-патріотичного виховання нагородив учня 7-В класу Сидорова Максима грамотою за активну громадянську позицію та за участь у фотовиставці до Дня Соборності України «Україна – це ми!» Вітаємо Максима, бажаємо успіхів у навчанні та подальших перемог!

Оприлюднено в news

Вітаємо нашого Президента — Яну Кухту!

В обласному конкурсі на кращого лідера учнівського самоврядування
«Лідер року» Миколаївську гімназію №4 представляла президент Республіки рівних Кухта Яна (9-Б клас).
Спочатку вона підготувала проект «Я — кандидат», у якому розповіла про свою активну життєву позицію. В другому етапі створила проєкт «Я — відеоблогер», в якому висвітлила проблемну тему — забруднене озеро в парку Ліски. В третьому завершальному етапі наша лідерка підготувала презентацію «Візитівка мого міста – 30 років Незалежності».
За підсумками усіх трьох етапів Яна посіла почесне ІІ місце та нагороджена грамотою ІІ ступеня. Вітаємо та бажаємо творчої наснаги і подальших успіхів!

Оприлюднено в news

Вітаємо!

16 травня на тенісному турнірі «Kids Stars U 12», м.Миколаїв, учень 5-Г класу Гончарук Євген, посів почесне ІІІ місце.
Євген займається тенісом з 2018 року та має значні успіхи та нагороди.
Бажаємо майбутніх перемог!

Оприлюднено в news

День вишиванки

Вишиванка з давніх давен є основним елементом українського національного одягу. Ювілейний, 15-й, День вишиванки присвячено етномузиці та екологічним питанням. На уроці музики (вчитель: Борсукевич Ю.В.) познайомила п'ятикласників з цікавинками про вишиванку, а також учнями було створено свої унікальні орнаменти.

Оприлюднено в news

Лунає останній дзвоник...

Сьогодні у МГ 4 відбулося урочисте Свято останнього дзвоника, на якому пролунав символічний останній дзвінок для наших одинадцятикласників.

Випускники довго чекали цей день, були щасливими та сповненими мрій і сподівань.
Випускників вітали директор гімназії Тубальцева Т.О., батьки, класні керівники ( Гурська І.А. та Шапран С.В.), перші вчителі, наймолодші гімназисти – п’ятикласники. За традицією найліричнішим моментом свята став  випускний вальс. Учні запустили повітряні кульки як символ прощання з дитинством.

Право дати останній дзвінок отримали  Довгань Тетяна, Самсоненко Максим, Лященко Єва, Галинін Андрій, Щербина Дар’я та Сахань Глєб , Любар Дмитро та Ягольнік Софія.

Бажаємо нашим випускникам щасливої життєвої дороги, сповненої звершень і успіху, здійснення найзаповітніших мрій та бажань. Хай вам щастить!

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О.С.)

 

Оприлюднено в news

«Лабіринт» на шляху до Європи

16 травня 2021 року Федерація спортивного туризму України в Миколаївській області спільно з Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді в урочищі Балабанівське провели змагання зі спортивного орієнтування в лабіринті «Велика шишка крокує у Європу», присвячені Дню Європи в Україні.
З метою популяризації фізичної культури, спорту, олімпійського руху і пропаганди активного та здорового способу життя в заході взяли участь учні гімназії.
Захід проходив з дотриманням протиепідемічних вимог, що висуваються до масових спортивних заходів на відкритому повітрі.
Організатори запропонували учасникам цікаві дистанції з урахуванням рівня підготовленості: «Новачки» (для тих, хто знайомиться або робить перші кроки в орієнтуванні) та «Розумники» (для досвідчених спортсменів). І якщо «новачки» працювали з однією картою та могли обрати послідовність проходження дистанції, то «розумникам» довелось виконувати завдання, що складалось з двох етапів різної складності зі зміною карти та характеру пересування.
Чудово проведений час, цікаві завдання та гарний настрій – це той позитив, який дали нам ці змагання на свіжому повітрі.

Оприлюднено в news

Олімпійський урок

З метою популяризація фізичної культури, спорту, олімпійського руху
та пропаганди здорового способу життя 19 травня 2021р. вчителем фізичної культури Завацьким С. І. було проведено спортивне змагання — подолання перешкод «найспритніші в класі». Захід відбувся у 5 — Г клас класі. Всі отримали багато позитивних емоцій.

Оприлюднено в news